2018 Fifa Dünya Kupası Danimarka 1-1 Avustralya Maç Detayları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Haziran 2018 Perşembe

2018 Fifa Dünya Kupası Danimarka 1-1 Avustralya Maç Detayları

2018 Fifa Dünya Kupası Danimarka 1-1 Avustralya Maç Detayları - Kurgu Gücü

Kurgu Gücü Sitesi olarak szilere Danimarka - Avustralya maçı hakkında bahsedeceğiz. 2018 Dünya Kupası C Grubunda ilk maçında Peru'yu 1-0 yenen Danimarka, ilk maçında Fransa'ya 2-1 yenilen Avustralya'yla karşı karşıya geliyor. Fransa'nın da yer aldığı grupta kıyasıya mücadele veriliyor.





2018 Dünya Kupası C Grubunun ikinci maçları oynanırken hakemin Maçın başlama düdüğünü çalmasının ardından maça hızlı başlayan Danimarka 7. dakikada  Nicolai Jörgensen'in Christian Eriksen'e yaptığı asist ile 1-0 öne geçti. Dakika 38 de Avustralya, Mile Jedinak'ın gole çevirdiği penaltının ardından durumu 1-1 lik eşitliğe taşıyor.


2018 Fifa Dünya Kupası Danimarka 1-1 Avustralya Maç Detayları - Kurgu Gücü
İlk yarıda başka gol çıkmıyor 1-1 skor ile sona eriyor. Maçın ikinci yarısında her iki Ülkede gol pozisyonlarına girdi. 2018 Dünya kupasının en zevkli en tempolu maçlarından birisi. Bol pozisyon ve tehlikeli atak oldu maçta. Fakat ikinci yarıda iki takımda gol atmayı başaramadı ve 1-1 lik skor ile birer puana razı oldular. Bu sonuç ile Danimarka grupta 4 puana ulaşırken, Avustralya ise 1 puana ulaştı. Danimarka Maç fazlasıyla C Grubunda liderliğe yükseldi. Bu akşam oynanacak Fransa-Peru maçının sonucuna göre de C Grubunda 2. maçlar sonunda puan durumu belli olacak.

Diğer maçlar hakkında bilgi almak için kurgücü.com sitemizin konularını ziyaret etmeyi unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..