Cristiano Ronaldo Rekora Doymuyor! Rekor Üstüne Rekor! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Haziran 2018 Çarşamba

Cristiano Ronaldo Rekora Doymuyor! Rekor Üstüne Rekor!

Cristiano Ronaldo Rekora Doymuyor! Rekor Üstüne Rekor! - Kurgu Gücü

Yıldızların yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Rekorlara doymadığı konusundan bahsedeceğiz. Portekiz ile iki maçta toplamda dört gol atan ve Dünya Kupası'na hızlı bir başlangıç yapan Cristiano Ronaldo, Avrupa ülkelerinin milli takımları baz alındığında en golcü oyuncu ünvanının da sahibi oldu. Grubun ilk maçında İspanya ağlarını 3 kere sarsan Ronaldo, bu 3 golün sonuncusunu frikikten atınca o gol günlerce konuşulmuştu. Bugün de oynadığı Fas Milli Takımı karşısında da Ülkesini öne geçiren golü 4. dakikada attı ve böylelikle 85 gole ulaşarak, 84 golü bulunan Macar efsanesi Ferenc Puskas'a ait rekoru kırdı.




Cristiano Ronaldo Rekora Doymuyor! Rekor Üstüne Rekor! - Kurgu Gücü
Avrupa'daki milli takımlar dikkate alındığında Ronaldo ve Puskas'ın ardından 75 gollü Macar Sandor Kocsis ve 71 golü bulunan Alman Miroslav Klose sıralandı.
Ronaldo, 109 gole sahip İranlı Ali Daei'den sonra da tüm zamanların milli takım formasıyla en golcü ikinci oyuncusu oldu.



Portekiz'in Dünya Kupası'nda oynadığı 2 maçta attığı 4 golün tamamı Cristiano Ronaldo'dan geldi.


Taraftarlardan Messi Sesleri
Cristiano Ronaldo Rekora Doymuyor! Rekor Üstüne Rekor! - Kurgu Gücü

Karşılaşmayı izlemek için Luzhniki Stadı'na gelen Faslı bazı tarfatarlar, 4. dakika da Cristiano Ronaldo'nun Fas'a attığı golden dolayı Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kızdırmak için zaman zaman en büyük rakibiolan Arjantinli Lionel Messi adıyla tezahüratlar yaptı.

Faslı bazı taraftarların üzerinde, Messi yazılı Arjantin forması olması da dikkati çekti.
Luzhniki Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 78 bin 11 kişinin izlediği açıklandı.

Kurgücü.com sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder ve diğer konularımıza göz atmayı unutmamanızı rica ederiz.

İlgili Konu = NBA Tarihinin En İyi 10 Oyuncusu Kimlerdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..