2018 Fifa Dünya Kupası Portekiz 1-0 Fas ( Morocco ) Detayları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Haziran 2018 Çarşamba

2018 Fifa Dünya Kupası Portekiz 1-0 Fas ( Morocco ) Detayları

2018 Fifa Dünya Kupası Portekiz 1-0 Fas ( Morocco ) Detayları - Kurgu Gücü

2018 Dünya kupasında B Grubunda 2. maçlar oynanıyor. Kurgu Gücü bu maç hakkında sizler için detayları paylaşıyor. Portekiz grupta oynadığı ilk maçta İspanya ile 3-3 berabere kalmış ve Cristiano Ronaldı Hatt-Rick yapmıştı. Fas ise İran'a kendi kalesine attığı golle 1-0 yenilmişti.




Portekiz bu maça da hızlı başladı ve Cristiano Ronaldo, 4. dakika ceza sahasına yapılan ortaya kafayla vurarak Ülkesini 1-0 öne geçirdi. Maç her iki taraf içinde çok hızlı geçiyor. Top bir o kalede bir bu kaleye gidip geliyor. Her an her şey olabilecek maçlardan biri durumunda. 26 dakikada ceza sahasının içinde Amrabat'a yapılan müdahalede Faslı oyuncular penaltı bekledi fakat hakem oralı bile olmadı. Dakika 30 da ceza sahasına yakın yerden Joao Mario'ya yapıldı ve tehlikeli bir yerden Ronaldo serbest vuruş kullandı ama çektiği şut baraja çarptı.

2018 Fifa Dünya Kupası Portekiz 1-0 Fas ( Morocco ) Detayları - Kurgu Gücü

İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk yarı Portekiz'in 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı. İkinci yarının başlamasının ardından maçta pozisyonlar olsa da gol çıkmadı ve Portekiz maçı 1-0 kazanarak B Grubundan 3 puanla tanıştı.

İlginizi Çekebilir = Filipinler'de Tatil Yapılabilecek Harika Ötesi 11 Muhteşem Ada

Portekiz İlk 11'i Şu şekilde ;
1 Rui Patricio, 3 Pepe, 5 Raphael Guerreiro, 6 Jose Fonte, 21 Cedric Soares, 8 Joao Moutinho 10 Joao Mario, 11 Bernardo Silva, 14 William Carvalho, 7 Cristiano Ronaldo, 17 Gonçalo Guedes

Fas İlk 11'i Şu şekilde ; 
12 Munir, 2 Achraf Hakimi, 4 Manuel da Costa, 5 Medhi Benatia, 7 Hakim Ziyech, 8 Karim El Ahmadi, 10 Younes Belhanda, 14 Mbark Boussoufa, 17 Nabil Dirar, 13 Khalid Boutaib, 16 Nordin Amrabat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..