Adsense Reklamları Sitemde Görünmüyor: Başlıca 3 Nedeni! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Haziran 2018 Cuma

Adsense Reklamları Sitemde Görünmüyor: Başlıca 3 Nedeni!

Adsense Reklamları Sitemde Görünmüyor: Başlıca 3 Nedeni! - Kurgu Gücü
Adsense Reklamları Sitemde Görünmüyor: Başlıca 3 Nedeni!
Konumuzda sizlere Google Adsense reklamlarını sitenizde göremiyor olmanızın en önemli sebepleri hakkında bahsedeceğiz. Peki Adsense reklamları boş bir alan şeklinde görünüyor diyorsanız bunun sebebi sitenizin trafiğinin az olmasından kaynaklı olup, Adsense'in reklamları durdurmuş olabileceğini gösterir. Bu ne demek mi oluyor? İşte Adsense reklamları görünmüyor diyenlerin içini rahatlatacak detaylar..




Sitenizde boş alanda görünmüyorsa o zaman Adsense reklamlarınız ya daha onaylanmamıştır ya da yine trafiğinizin artışına bağlı olarak gösterilecektir. Sabredin. Şimdi daha detaya inecek olursak; Bu durumda sizleri iki aşamalık bir süreç bekliyor. Birinci olarak siteniz Adsense onaylandı ve reklamları sitenize yerleştirdiniz. İkincisi ise sitenizin incelenip reklamlarınızın onay alması olacak yani sitenizin tamamen onaylanması gerekecektir.



Adsense reklamlarım neden görünmüyor ? Adsense reklamlarının gösterilmeme sebebi,  sitenizin daha onaylanmadığından dolayıdır. Blogunuz ya da siteniz ile adsense kayıt yaptıysanız ve sitenizde reklam koyduğunuz yerlerde boş sayfalar çıkıyorsa bunun için yapmanız gereken beklemek olacaktır. Sitenizin tamamen onaylanması veya reddedilmesi gerekmektedir. Siteniz tamamen onaylandığında veya reddedildiğinde E-Posta adresinize mail gönderilecektir. O mail de siteniz reklam gösterimine ''hak kazandı'' veya ''hak kazanmadı'' gibi bir bildirim verilecektir. Bu durumda sitenizin Adsense Reklamlarına tamamen onaylanıp onaylanmadığı hakkında size mail gelmesini beklemek zorundasınız. Yani sitenizi oluşturana kadar sabrettiniz biraz daha beklemekten zarar çıkmaz.

Adsense Onay Maili Gelmesine Rağmen Reklamlar Hala Görünmüyor diyorsanız inceleyin.

İçerik Adsense Reklamlarını göremiyorum daha fazlası için Adsense sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Kurgücü.com un diğer konularını takip etmeyi unutmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..