Blogger İçin Güvenli Bağlantı HTTPS'yi Nasıl Açarım ? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Haziran 2019 Pazar

Blogger İçin Güvenli Bağlantı HTTPS'yi Nasıl Açarım ?

Blogger İçin Güvenli Bağlantı HTTPS'yi Nasıl Açarım - Kurgu Gücü
Blogger İçin Güvenli Bağlantı HTTPS'yi Nasıl Açarım ?
Blogger için güvenli bağlantı https yi nasıl açarım diye oldukça merak edenler olduğu dikkatimi çekti. Https' yi açmalı mıyım ? diye soranların da oldukça fazla olduğunu belirtmek isterim. Tabi ki açmanızda fayda olacaktır. Https bağlantınızı açmanızın sizler içinde blogger takipçileriniz içinde önemi vardır. Blog takipçileriniz http olarak bağlantıyı görürlerse o zaman bağlantınızın güvenli olmadığını düşünerek sitenize soğuk bakacaklardır ama Https bağlantınızı aktif etmeniz durumunda direk güvenli bağlantı oluşturmuş olacaksınız ve blogger ziyaretçileriniz blogunuzun güvenli bir yer olduğunu görüp, gönül rahatlığıyla blogunuzda gezinebilirler. Bizde Kurgu Gücü sitesi olarak sizlere bu konu hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Blogger için Https Nasıl Açılır?


  • Blogger için güvenli bağlantı https nasıl açılır ? İlk yapmanız gereken Blogger a giriş yapmak olacak.
  • Ardından sol taraftaki menüden '' Ayarlar '' butonuna tıklayın.
  • Orada açılan bölümde '' Temel '' butonuna tıklayın.
  • Sağ tarafta açılan sayfada '' Https Kullanılabilirliği '' yazan alanın karşısındaki '' Hayır '' yazan yeri '' Evet '' yapın.
  • Evet yaptığınızda yönledirme ortalama 2-3 dakika içinde sağlanacaktır.
  • Yönlendirme yapıldıktan sonra ''Https Kullanılabilirliği'' altına yer alan '' Https Yönlendirmesi '' alanını da '' Hayır '' dan çıkartıp '' Evet '' yapınız.


İşte böylelikle güvenli bağlantıya bloğunuzu yönlendirmiş olacaksınız.


Görsel bilgi için aşağı bölüme bakabilirsiniz.


Blogger İçin Güvenli Bağlantı HTTPS'yi Nasıl Açarım ? - Kurgu Gücü
Blogger İçin Güvenli Bağlantı HTTPS'yi Nasıl Açarım ?

Blogger-Adsense İçin Ads.txt Dosyasını Nasıl Oluşturabilirim ?
diyorsanız konuma göz atabilirsiniz. Bunun yanı sıra kurgücü.com sitemizdeki diğer konularımızı da inceleyerek farklı konular hakkında bilgi edinme imkanı bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..