QR Kod Nedir, Ne İşe Yarar? QR Kod Hakkında Önemli Detaylar - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Haziran 2019 Cuma

QR Kod Nedir, Ne İşe Yarar? QR Kod Hakkında Önemli Detaylar

QR Kod Nedir, Ne İşe Yarar? QR Kod Hakkında Önemli Detaylar - Kurgu Gücü
QR Kod Nedir, Ne İşe Yarar? QR Kod Hakkında Önemli Detaylar
Artık Qr Kod ile kartınız olmadan da çekim yapma şansına sahipsiniz. Qr Kod sayesinde para çekmek ve yatırmak çok kolay. Günümüzde her şey artık biz insanlar için daha da kolaylaşıyor. Kolaylaşması biz insanları biraz daha tembelleştirse de işimizi kolayca halledebilmek bizlere mutluluk veriyor. Qr Kod ile nasıl para çekebilir ya da yatırabilirim ? QR kod nedir, ne işe yarar? Qr Kod ile para çekmek için hangi adımları izlemem gerekiyor ? İşte QR kod hakkında tüm detaylar..



QR kod ile artık her yerde kartınız olmadan da para çekme imkanınız oluyor. Nasıl mı? Mobil şubenizden giriş yapıp gerekli talimatları yaptıktan sonra atmden paranızı çekebileceksiniz.

QR Kod Nedir, Ne İşe Yarar? QR Kod Hakkında Önemli Detaylar - Kurgu Gücü
QR Kod Nedir, Ne İşe Yarar? QR Kod Hakkında Önemli Detaylar
Qr Kod ile Para Çekme ve yatırma işlemini 3-4 adımda kolayca yapabilirsiniz. herhangi bir IBAN No veya Hesap No'su gerektirmeyen bu işlemde yapmanız gereken ilk şey Mobil şubenize giriş yapmak. Mobil şubenize giriş yaptıktan sonra Menünüzden Qr Kod İşlemleri diyoruz. Daha sonra açılan ekranda Qr Kod ile Para Çekme veya Qr  Kod ile Para Yatırma seçeneğine tıklıyoruz.

Bakınız = BDDK Kredi Kartlarına İnanılmaz Kritik Düzenleme Getirdi

Ardından açılan sayfadan hangi hesabınızdan para çekecek ya da yatıracaksanız onu seçiyorsunuz. Hesabınızı seçtikten sonra 10 ve 10'un katlarında miktarlar olacak şekilde bir 'Tutar' girmeniz gerekmektedir. Tutarınızı da girdikten sonra Tutarı çek diyorsunuz ve bir atmden kartsız işlem menüsüne gidip para çek diyorsunuz. Orada açılan sayfadaki koda , telefon kameranızı yaklaştırıyorsunuz. Telefonunuzun kamerası o kodu algıladığı anda paranızı çekmiş oluyorsunuz.

Ziraat Bankası Qr Kod İle Para Çekme İşlemi Nasıl Yapılır ? Resimli Anlatım Konumuza bakarak görsel bir şekilde bilgi alabilirsiniz. Ayrıca kurgücü.com sitemizin diğer konularına da göz atarak daha farklı bilgiler elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..