Kredi ve Banka Kartları E-Ticaret Alışverişine Nasıl Açarım? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Haziran 2019 Pazartesi

Kredi ve Banka Kartları E-Ticaret Alışverişine Nasıl Açarım?

Kredi ve Banka Kartları E-Ticaret Alışverişine Nasıl Açarım? - Kurgu Gücü
Kredi ve Banka Kartları E-Ticaret Alışverişine Nasıl Açarım?
Bankaların getirdiği yeni yürürlülüğe göre artık Kredi ve Banka kartları üretilirken İnternet alışverişine kapalı olarak üretilecektir. Artık müşteriler Kredi ve Banka kartlarını kendileri E-Ticaret alışverişine açması gerekiyor. İnternet Alışverişine açmasam bir sorun olur mu ? Sorusunu da merak edenler olabilir. İnternet alışverişine açmazsanız sorun olmaz tabi ki fakat İnternet üzerinden alışveriş yapmayacaksanız.




İnternet üzerinden alışveriş yapmayacakların E-Ticaret ayarıyla oynamasına gerek yoktur herhangi bir sıkıntı yaratmaz kartınıza. Eğer ben İnternet üzerinden alışveriş yapmadan duramam diyorsanız mutlaka ve mutlaka Kredi ve Banka Kartlarınızın E-Ticarete açık olmasını onaylamanız gerekmektedir aksi taktirde İnternet üzerinden alışveriş yapma imkanınız olmayacaktır.
Şimdi sizlere E-Ticaret İşleminin hangi yöntemlerle açılabileceği konusunda bilgi vereceğim.


Oldukça basit yöntemlerle Kredi ve Banka kartlarınızı E-Ticaret ( İnternet Alışverişi ) e açabilirsiniz. Bu yöntemler 3 ayrı şekildedir. Bu yöntemlerin en basitleri ''Mobil Şube ve İnternet Şubesi'' yöntemleridir. Hiç yorulmadan evinizden telefon veya İnternetiniz üzerinden rahatlıkla yapabileceğiniz yöntemlerdir. Diğer ve son yöntem ise ''Banka Şube''nize gitmek olacaktır. Şimdi bu 3 Yöntem hakkında sizler bilgi verelim.

İlginizi Çekebilir = İnternet Nasıl Bulundu ve Gelişti ?

İlk yöntem ''Mobil Şube'' yöntemidir. Telefonunuzda bulunan bankanızın mobil şubesine girerek ''Ayarlar veya Kartlarım'' kısımlarında rahatça E-Ticaret ( İnternet Alışverişi ) alışverişine açık yapabilirsiniz.



İkinci yöntem ise ''İnternet Şubesi'' yöntemidir. Aynı mobil şube gibi İnternet şubesi yöntemi ile de Ayarlar veya Kartlarım kısımlarından yapma imkanınız vardır.

Üçüncü yöntem ise İnternet ve Mobil Şube kullanmayanlar için uygun bir yol olan Bankaya müracaat yöntemidir. İlgili Kredi ve Banka Kartlarınızın hangi bankaysa o bankaya gidip orada işleminizi kolaylık halledebilirsiniz.

Kurgücü.com sitesi olarak E-Ticaret alışverişi hakkında bilgi verdik. Diğer konularımızı da incelemeyi unutmayınız.

İlginizi Çekebilir
1- Seat el-Born 2019 İlk Elektrikli Otomobil: Tüm Teknik Özellikleri
2- Yaani - Google'ye Benzeyen Turkcell'in Geliştirdiği Yerli Arama Motoru
3- Gece Gördüğümüz Rüyaları Kalktığımızda Unutmanın Bilimsel Nedeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..