Burger King Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Burger King Çalışma Saatleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Haziran 2019 Cumartesi

Burger King Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Burger King Çalışma Saatleri

Burger King Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Burger King Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü

Burger King, dünya çapında oldukça popüler bir fast food zinciri dersek doğru olacaktır. Peki Burger King'de bir şeyler yemek istiyorsunuz ama Burger King saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor bilmiyorsunuz. İşte bu noktada biz devreye giriyoruz ve sizlere Burger King çalışma saatleri 2019 hakkında tüm detayları sizlere sunuyoruz.





Burger King, 24 yıldır Türkiye'de TAB Gıda tarafından yürütülüyor. Burger King kaçta kapanıyor 2019 senesi için oldukça merak ediliyor. Tabi ki insanlar iş çıkışında ya da evde karınları acıktığında sipariş vermek isteyebiliyorlar. Bu nedenle de Burger King kaçta kapanıyor diye merak ediyorlar. O zaman gelin sizlere Burger King saat kaçta kapanıyor diye bilgi verelim.


Burger King Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Burger King Çalışma Saatleri 2019
Burger King Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Burger King Çalışma Saatleri - Kurg Gücü
İlk olarak sizlere Burger King hafta sonu çalışma saatleri hakkında bilgi verelim. Burger King, hafta sonu yani cumartesi ve pazar günleri de dahil olmak üzere resmi tatillerde de sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Peki Burger King saat kaça kadar sipariş verilir diye merak ediyorsanız, Burger King şubelerinin iki farklı çalışma saati bulunuyor. AVM içi ve AVM dışı olmak üzere iki farklı çalışma saati vardır.



AVM içinde hizmet veren Burger King şubeleri sabah saat 10:00'da hizmet vermeye başlarken, akşam ise AVM kapanış saati olan 22:00'da hizmetine son veriyor. AVM dışında hizmet veren Burger King şubeleri ise sabah saat 07:30 mesaiye başlarken, akşam ise saat 01:30'da kapanmaktadır. Burger King kaça kadar açık diye sorduğunuzda AVM'lerde 22:00'a kadar açık olurken AVM dışında 01:30'a kadar hizmet veriyor. Bu soru doğrultusunda Burger King saat kaçta kapanıyor sorusunun da cevabını vermiş oluyoruz.


Burger King İletişim ve Adresi
Burger King genel müdürlüğü Dikilitaş Mahallesi Emirhan Caddesi No:109 Beşiktaş / İstanbul adresinde bulunuyor. Telefon numarası 444 54 64 ulaşabilirsiniz. Faks ile 0212 236 56 45 bu numaradan ulaşabilirsiniz.


Burger King Hakkında
Burger King 1954 yılında James McLamore ve David Edgerton tarafından Abd'in Miami kentinde kurulmuş olan dünyanın en büyük fast food zincirlerinden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Türkiye'deki faaliyetlerine 1995 yılında ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi A.Ş.'nin Türkiye'deki ana geliştirici ve üretici haklarını alarak bünyesine katmasıyla başlayan Burger King, kısa sürede restoran zincirlerinin halkalarını çoğaltarak, vazgeçilmez lezzetlerin adresi olmuştur. Burger King, Ekim 2010’da merkezi Rio de Janeiro/Brezilya olan yatırım şirketi 3G Capital tarafından devralınarak RBI (Restaurant Brands International) çatısı altında faaliyet göstermektedir.

İlginizi Çekebilir = McDonald's Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? McDonald's Çalışma Saatleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..