47 Metre Derinde: Kafes Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Ağustos 2020 Pazartesi

47 Metre Derinde: Kafes Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi

47 Metre Derinde: Kafes Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi - Kurgu Gücü
47 Metre Derinde: Kafes Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi
47 Metre Derinde: Kafes adlı film, geçtiğimiz günlerde vizyona girdi ve orijinal adı 47 Meters Down: Uncaged olarak biliniyor. Peki 47 Metre Derinde: Kafes konusu nedir? 47 Metre Derinde: Kafes oyuncuları kimlerdir? İşte 2020 filmleri arasına adını yazdıran yeni korku gerilim filmi 47 Metre Derinde: Kafes hakkında tüm detaylar sizler için film incelemesi adı altında konumuzda..

47 Metre Derinde: Kafes Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi

47 Metre Derinde: Kafes vizyon tarihine baktığımızda 7 Ağustos 2020 tarihinde vizyona girdiğini görüyoruz. İngiltere yapımı film, yaklaşık olarak 1 saat 28 dakika sürüyor. Filmin yönetmen koltuğunda Johannes Roberts otururken oyuncu kadrosunda ise Sophie Nelisse, Corinne Foxx ve Brianne Tiu gibi isimler yer alıyor. Korku filmleri ve gerilim filmleri türünde olan 47 Metre Derinde: Kafes filmin senaryosunu Ernest Riera ile Johannes Roberts birlikte kaleme alırken, yapımcılığını ise Mark Lane, James Harris ve Robert Jones birlikte üstlenmiştir.

47 Metre Derinde: Kafes Oyuncuları

Mia rolünü Sophie Nelisse, Sasha rolünü Corinne Foxx, Alexa rolü Brianne Tiu, Nicole rolünü Sistine Rose Stallone, Ben rolünü Davi Santos, Grant rolünü John Corbett, Jennifer rolünü Nia Long, Catherine rolünü Brec Bassinger ve Carl rolünü ise Khylin Rhambo canlandırmıştır.

Film Tavsiyesi = Replikalar - Replicas Film İncelemesi

47 Metre Derinde: Kafes Konusu

47 Metre Derinde: Kafes Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi - Kurgu Gücü
47 Metre Derinde: Kafes Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi
Filmin konusuna gelecek olarak dört genç kadının planladıkları tatilde suyun derinliklerini keşfetmek istemesi sonrasında başlarına gelen olayları konu olarak işlemiştir. Dört genç kadın kendi aralarında konuşup güzel bir tatil geçirmek için plan yaparlar ve sonrasında da yola koyulurlar.. Daha sonra suyun oldukça derin yerlerini keşfetmek isteyen bu kadınlar, oldukça harabe olan bir su altı şehrine dalış yaparlar. Tabi bu dalış onları beklenmedik bir durum içine sokacaktır. Daldıklarında ilklerde bir sıkıntı olmasa da su onları oldukça dar ve havasız yani klostrofobi yaşatacak derecedeki labirente doğru sürükleyecektir. Tek sorun bu olsa illa ki bir çözüm bulunur fakat işin diğer bir yanı ise labirente sıkışan bu kadınları orada köpek balıkları da beklemektedir. İşte dört kadın sıkıştıkları köpek balığı dolu bu labirentten çıkmak için yol arayacak ve yaşam savaşı verecektir.

47 Metre Derinde: Kafes konusu aslında bana çok tanıdık geldi. Çünkü bu hikayeye benzer bir filmi daha önce izlemiştim fakat onlarda köpek balığı değil de zombi tarzında yaratıklar vardı. Gerilimin yüksek olacağı ve özellikle klostrofobisi olanların gerçekten de gerileceği bir olacağını düşünüyorum. Bu sonuca 47 Metre Derinde: Kafes fragmanı ile tecrübe edinerek ulaştım yani daha filmi izleme imkanı bulamadım. Yine de en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum. Sizler de 47 Metre Derinde: Kafes oyuncuları hakkında ve filmin geneli hakkında fikirlerinizi bizlerle konumuz altından yorum olarak paylaşabilirsiniz.

İlgili Konular
1- Gece Nöbeti Film Konusu, Oyuncuları - The Night Clerk Film İncelemesi
2- Rich in Love Film Konusu, Oyuncuları - Rich in Love Film İncelemesi
3- The Platform Filmi - El Hoyo Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..