Nuh Tepesi Film Konusu, Oyuncuları - Nuh Tepesi Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Ağustos 2020 Perşembe

Nuh Tepesi Film Konusu, Oyuncuları - Nuh Tepesi Film İncelemesi

Nuh Tepesi Film Konusu, Oyuncuları - Nuh Tepesi Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Nuh Tepesi Film Konusu, Oyuncuları - Nuh Tepesi Film İncelemesi

Nuh Tepesi filmi, Ali Atay, Haluk Bilginer ve Hande Doğandemir gibi kaliteli oyuncuları bulunduğu bir filmdir. Peki Nuh Tepesi konusu nedir? Nuh Tepesi oyuncuları arasında kimler vardır ve hangi rolü canlandırmıştır? Nuh Tepesi vizyon tarihi ne zaman? İşte sizlere Nuh Tepesi fragmanı da dahil olmak üzere tüm detayları film incelemesi adı altında konumuzda paylaşacağız.


Nuh Tepesi Film Konusu, Oyuncuları - Nuh Tepesi Film İncelemesi

Nuh Tepesi filmi ilk vizyona 6 Mart 2020 tarihinde girmiştir. Filmin yeniden vizyona giriş tarihi ise 7 Ağustos 2020 olarak dikkat çekiyor ve böylelikle 2020 filmleri arasında yerini alıyor.. 1 saat 49 dakika süren dram filmleri türünde yer alan Nuh Tepesi filmi, Türkiye, Almanya ve Abd ülkelerinde çekilen bir filmdir. Nuh Tepesi yönetmen koltuğunda Cenk Ertürk otururken, senaryosunu da yine Cenk Ertürk Kaleme almıştır. Filmin kurgu işini yapan Yorgos Mavropsaridis olarak bilinirken, yapımcılığını ise Cenk Ertürk, Şevki Tuna Ertürk ve Alp Ertürk birlikte üstlenmiştir.

Nuh Tepesi Oyuncuları

Filmde İbrahim rolünü Haluk Bilginer, Ömer rolünü Ali Atay, Elif rolünü Hande Doğandemir, Cevdet rolünü Mehmet Özgür, Ahmet rolünü Arın Kuşaksızoğlu canlandırırken, Kerem Alp Kabul, Hüseyin Taş, Murat Deniz, İsmail Ay, Murat Dada, Cantürk Çolak ve Oğuzhan Ayaz gibi isimler de filmde rol almıştır.

Film Tavsiyesi = 7. Koğuştaki Mucize Konusu, İncelemesi

Nuh Tepesi Konusu

Nuh Tepesi Film Konusu, Oyuncuları - Nuh Tepesi Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Nuh Tepesi Film Konusu, Oyuncuları - Nuh Tepesi Film İncelemesi
Dram filmlerinden olan Nuh Tepesi konusu elbette merak ediliyor. Filmin kısaca konusu şu ki, Bir yandan ayrılmasına çok az bir zaman hamile karısıyla tekrardan arasını düzelmek, diğer yandan da babasının isteğini yerine getirmek için çaba sarf eden bir adamın hikayesine odaklanmıştır. Ömer, orta yaşlarda biridir ve bilirsiniz orta yaş krizi ile baş etmeye çalışmaktadır. Ömer bir gün babasının istemesi sonrasında İstanbul'dan kendi memleketleri olan Bursa'ya doğru yola çıkar.. Çünkü Ömer'in babasının isteği, yıllar önce kendi elleriyle diktiği ağacın altına gömülmektir. Ömer bunu elbette kabul ediyor fakat hem halk hem de muhtar bunun uygun olmadığını savunur. İnandıklarına göre o ağacı Nuh Peygamber dikmiştir ve o ağaç köylüler için geçim kaynağıdır. Çünkü günde onlarca kişi ziyaret eder bir hal almıştır. Ömer ile babası o arazinin kendilerinin olduğunu ispat etmek için uğraşsalar da karşılarına bürokrasi denen o şey çıkar.. İşte bu işler ile çabalarlarken Ömer ile babası yıllardır birbirini görmemiştir ve aralarında büyük itiraflar başlayacaktır.

Nuh Tepesi filmini izle dememin en büyük nedenlerinden bir tanesi de Ali Atay ve Hande Doğandemir gibi sevdiğim oyuncuların olmasıdır. Özellikle Ali Atay'a hayranlığım Leyla ile Mecnun dizisinden geliyor. Nuh Tepesi konusu aslında pekte saracak gibi durmasa da dram filmleri genelde bu tarz oluyor diyebilirim. Ayrıca Nuh Tepesi fragman izle fırsatım da oldu ve bariz dram filmi olduğunu belli ediyor. Yani izlenmeye değer bir olduğunu düşünüyorum. Çünkü Nuh Tepesi oyuncu kadrosu için izlenir derim.

İlgili Konular
1- Türk Dram Filmleri: Hadi Be Oğlum 2018 Film İncelemesi
2- Gece Nöbeti Film Konusu, Oyuncuları - The Night Clerk Film İncelemesi
3- 47 Metre Derinde: Kafes Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi
4- Elçin Sangu Kimdir, Kaç Yaşında? Elçin Sangu Boyu ve Kilosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..