Şampiyonlar Çeyrek Final Maçında Şok Skor! Barcelona 2-8 Bayern Münih - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Ağustos 2020 Cumartesi

Şampiyonlar Çeyrek Final Maçında Şok Skor! Barcelona 2-8 Bayern Münih

Şampiyonlar Çeyrek Final Maçında Şok Skor! Barcelona 2-8 Bayern Münih - Kurgu Gücü
Şampiyonlar Çeyrek Final Maçında Şok Skor! Barcelona 2-8 Bayern Münih
14 Ağustos 2020 tarihinde saat 22:00'da oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Barcelona Bayern Münih ile Lisbon'da karşı karşıya geldi. Barcelona Bayern Münih arasında geçen maçtaki skor tarihe geçti. İşte Barcelona Bayern Münih özeti ve daha fazlası..


İki büyük ekibin karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında çıkan skor sonrasında futbol severlerin en çok konuştuğu konu Barcelona Bayern Münih maçı oldu. Özellikle Barcelona Bayern Münih özeti değil de maçı tamamen izleyenler erken gollerin gelmesiyle bol gollü bir mücadele olacağını düşünse de ortaya 8-2'lik bir Bayern Münih galibiyeti çıkacağını kimse beklemezdi..

BARCELONA BAYERN MÜNİH MAÇ ÖZETİ

Şampiyonlar Çeyrek Final Maçında Şok Skor! Barcelona 2-8 Bayern Münih - Kurgu Gücü
Şampiyonlar Çeyrek Final Maçında Şok Skor! Barcelona 2-8 Bayern Münih
Maçta Müller ile Coutinho devleşirken, Messi'nin gol atamaması dikkat çekti. Maçın açılış gollünü Bayern Münih dakika 4'te Robert Lewandowski'nin yaptığı asisti gole çeviren Thomas Müller ile yaptı. Aradan çok geçmeden Barcelona'nın baskısı sonrasında dakika 7'de David Alaba kendi kalesine gol attı.. Maçın bu şekilde hızlı gollerle başlaması bol gollü bir mücadele olacağının sinyallerini vermiş olsa da ortaya çıkan skor herkesi şoka soktu..

Dakika 21'e geldiğinde ise Serge Gnabry'nin yaptığı asisti Ivan Perisic gole çevirdi ve Bayern Münih adına durumu 2-1'e getiren golü attı.. Her ne kadar Barcelona Bayern Münih karşısında baskı kurmaya çalışsa da Barcelona'nın da yaptığı hataları değerlendiren Bayern Münih baskıyı iyi kurdu ve dakika 27'de Leon Goretzka'nın asistini gole çeviren Serge Gnabry oldu ve durumu 3-1'e getiren golü attı.

Bakınız = Transfere En Çok Para Harcayan Takımlar: Dünya Top 10

İlk yarının bitmesine 14 dakika kala sahneye Thomas Müller çıktı ve Joshua Kimmich yaptığı ortaya ayağını soktu ve dakika 31'de Bayern Münih'in dördüncü golünü kendin ise ikinci golünü attı. İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk yarı sonucunda Bayern Münih Barcelona karşısında 4-1'lik skor avantajıyla soyunma odasına gitti.

Şampiyonlar Çeyrek Final Maçında Şok Skor! Barcelona 2-8 Bayern Münih - Kurgu Gücü
Şampiyonlar Çeyrek Final Maçında Şok Skor! Barcelona 2-8 Bayern Münih
İkinci yarıya hızlı başlayıp Bayern Münih'i yakalamak isteyen Barcelona, dakika 57'de Jordi Alba'nın asistini geri çevirmeye Luis Suarez'in attığı goller durumu 4-2'ye getirmeyi başardı. Barcelona her ne kadar çabalasa da buna 63. dakikada Joshua Kimmich dur dedi ve Bayern Münih lehine skoru 5-2'ye getiren golü attı. Tabi Barcelona skoru çevirmek adına elinden geleni yapmaya çalışacağı için de Bayern'in daha gol bulma şansı artacaktı ve öyle de oldu. Sahneye 82. dakikada Bayern Münih'in golcüsü Robert Lewandowski çıktı ve Philippe Coutinho'nun asistini gole çevirerek durumu 6-2'ye getirmeyi başardı.

Artık bir ümidi kalmayan Barcelona'ya acımayan Bayern Münih durmadı ve gollerine 85. dakikada Thomas Müller'in ve 89. dakikada ise Lucas Hernandez'in yaptığı asistleri geri çevirmeyen Philippe Coutinho durumu 8-2 gibi şok edici skora getirdi.

Açıkçası Barcelone Bayern Münih özeti için yazarken biz yorulduk ama Bayern Münih gol atmaktan yorulmadı desek doğru olacaktır. Herkesin heyecanla beklediği bu maçta bol gol olması maçı izleyenler için zevk vermiş olsa da Barcelona ve taraftarları için büyük hüsran oldu diyebiliriz.

İlgili Konular
1- Süper Lig 2019/2020 Sezonu Şampiyonu Başakşehir Olmaya Çok Yakın!
2- Erling Haland Kimdir, Kaç Yaşındadır? Oynadığı Takımlar
3- Korfbol Nedir, Korfbol Nasıl Oynanır, Kuralları Nelerdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..