Geçit - Portal Film Konusu, Oyuncuları - Geçit Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Ağustos 2020 Perşembe

Geçit - Portal Film Konusu, Oyuncuları - Geçit Film İncelemesi

Geçit - Portal Film Konusu, Oyuncuları - Geçit Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Geçit - Portal Film Konusu, Oyuncuları - Geçit Film İncelemesi

Geçit filmi orijinal adıyla Portal filmi geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Peki Geçit film konusu nedir? Geçit filmi oyuncuları kimlerdir? İşte Korku gerilim türündeki Geçit filmi hakkında merak edilen detayları sizler için film incelemesi adı altında ele aldık..


Geçit - Portal Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi

14 Ağustos 2020 tarihinde vizyona giren Geçit filmi yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika sürüyor. Korku filmleri ve gerilim filmleri türünde olan film kendini 2020 filmleri arasına yazdırdı. Dean Alioto'nun yönetmen koltuğunda oturduğu Abd yapımı filmin oyuncu kadrosunda Ryan Merriman, Jamie Tisdale, Myk Watford gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Peter Dukes ile Dean Alioto birlikte kaleme alırken, yapımcılığını ise Chris Sergi, Andrekza Vasquez, Reinaldo Zavarce ve Ignacio Walker birlikte üstlenmiştir..

Film Tavsiyesi = Nicole Kidman'lı The Others - Diğerleri Film İncelemesi

Geçit Filmi Oyuncuları

Steven karakterini Ryan Merriman, Cris karakterini Jamie Tisdale, Mason karakterini Myk Watford, Fiona karakterini Heather Langenkamp, Raz karakterini Reinaldo Zavarce, Jen karakterini Najarra Townsend ve Jill karakterini Courtney Nightingale canlandırmıştır.

Geçit Film Konusu

Bütün olay Steven adındaki bir hayalet avcısının oldukça riskli bir ritüel gerçekleştirmesi sonrasında öteki tarafa giden bir kapının açılması ve sonrasında gelişen olaylardır. İşte bu öteki tarafa açılan kapı esnasında Steven ve ekibinin karşısına beklenmedik bir durum çıkar. Ekip kendisini bir anda eski şeytani bir güç ile burun burun bulur. Bakalım ekip hayatta kalabilmek için neler yapacak..

Geçit filmi konusu aslında pekte hoşuma giden bir konu diyemem ama elime fırsat geçer geçmez filmi izlemeyi düşünüyorum. Filmi izleyenler ya da izlemek isteyenler de konumuz altında yorum yaparak bizlere fikirlerini belirtebilirler..

İlgili Konular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..