Ücretsiz Google Adwords Kupon Kodu 100 TL Kazanın! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Ekim 2019 Pazartesi

Ücretsiz Google Adwords Kupon Kodu 100 TL Kazanın!

Ücretsiz Google Adwords Kupon Kodu 100 TL Kazanın! - Kurgu Gücü
Ücretsiz Google Adwords Kupon Kodu 100 TL Kazanın!
Google Adwords'de 25 TL harcama yapın ve karşılığında 100 TL kazanın. Bildiğiniz üzere web sitesi sahipleri ürünlerinin satışını arttırmak ya da sitesine trafik çekmek için Google Adwords gibi reklam yayıncılığı yapan şirketler ile çalışıyor. İşte bu doğrultuda Google ads ücretsiz kupon kodu kazanarak reklamlarınızı daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Peki 100 TL ücretsiz adwords kupon kodu nasıl alınır? İşte detaylar..


Adwords, kullanıcılarına 25 TL harcama yapmaları karşılığında 100 TL ücretsiz reklam kredisi veriyor. Bu kredi gerçek para olarak hesabınıza yansıyor ve bitene kadar yayınladığınız reklamlar görünmeye devam ediyor. Kredi bittiğinde hesabınızda para varsa reklamlarınız devam ediyor. Eğer hesabınızda başka para yoksa reklamlarınız durduruluyor. Diğer bir şekilde otomatik olarak bakiye yükleme açıksa adwords reklamlarınız için belirlediğiniz miktarda para çekiyor. Genelde manuel ödeme şeklini seçmenizi tavsiye ederiz.

Bakınız = Adsense Reklam Dengesiyle Doluluk Oranını Azaltıp %50 Gelir Arttırma

Her neyse 25 TL hesabıma aktardım ama 100 TL ücretsiz adwords promosyon kodu nasıl alınır bilmiyorum diyorsanız yapmanız gerekenler şu şekilde;

Google Adwords Promosyon Kodu Al

  • Google Ads'den 100 TL Kupon Kodu almak için buraya tıklayınız.
  • Ardından açılan sayfada "Google'da Reklam Verin" yazan yerin hemen altında "Google Ads ipuçları ve kampanyaları hakkında bilgi almak için kaydolun ve 100TL* değerinde kupon kazanın." şeklinde bir yazı çıkıyor. İşte oradaki "E-posta" yazan yere Google Adwords hesabınızda kayıtlı olan mail adresinizi yazın.
  • Ardından robot yani reCAPTCHA onayını yapın.
  • Son olarak "Kupon Talep Edin" butonuna tıklayın.
  • Ardından Google Ads mail hesabınıza 1 kaç dakika içinde bir mail yollayacak. O mailde adwords promosyon kodunuz yazacaktır.

Kod geldi fakat nereye gireceğinizi bilmiyorsanız adwords promosyon kodu nasıl kullanılır adlı makalemizi inceleyebilirsiniz.

Promosyon kredisine hak kazanmak için: Kodu girdikten sonraki 30 gün içinde, reklamlarınızın 25 TL tutarında tıklama alması gerekir. 25 TL tutarında ödeme yapıp kredi yüklemek yeterli değildir. Reklam giderlerinin takibi 25 TL tutarında olan kısım için kodu girdikten sonra başlamaktadır.

Not = Her kullanıcı bir defa bu promosyondan yararlanabilir.

Bu konumuzda sizlere ücretsiz google adwords promosyon kodu nasıl alınır sorusunun cevabını verdik. 25 TL harcama sonrasında 100 TL kazanacak ve 125 TL değerinde google gibi bir yerde reklam vermiş olacaksınız. Umarım işinize yarayan bir konu olmuştur. Aklınıza takılan bir şey olursa konumuz altından yorum olarak sormaktan çekinmeyiniz. Selametle...

İlginizi Çekebilir
1- Adsense Yeni Site Ekleme Nasıl Yapılır?
2- Adsense Yeni Reklam Birimi Eşleştirilen İçerik İle Daha Profesyonel Olun
3- Adsense Reklam Türleri Arasında En Çok Para Kazandıran Reklamlar
4- Google Adsense Reklamlarını Yeni Sekmede Açmak Yasak Mı?

2 yorum:

  1. merhaba adworsda reklam çıkarmak ıstıyorum eger 100 liralık kuponu verırsenız sevınırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar yukarıdaki adımları uygulayarak kod alabilirsiniz. Eğer daha önce kullandıysanız yararlanamıyorsunuz.

      Sil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..