Bedelli Askerlik 4. Celp Dönemi Hangi Tarihte Açıklanacak ? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Ekim 2019 Pazar

Bedelli Askerlik 4. Celp Dönemi Hangi Tarihte Açıklanacak ?

Bedelli Askerlik 4. Celp Dönemi Hangi Tarihte Açıklanacak ? - Kurgu Gücü

Bedelli Askerlik 3. celp döneminin ardında sıra 4. celp dönemi hangi tarihte olacak sorularını akla getirdi. Geçtiğimiz günlerde açıklanan Bedelli Askerlik 3. celp döneminde tam tamına 13 Bin 555 bedelli askerlik yapacak askerin sevk tarihleri '' e-Devlet '' üzerinden yayınlanmıştı. Peki Bedelli Askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak ?




Bedelli Askerlik başvurusu için yaklaşık olarak 500 Binden fazla kişinin başvuru yaptığı bedelli askerlik için celp dönemleri devam etmektedir. En son '' e-Devlet '' üzerinden 3. celp dönemi tarihleri açıklanırken son olarak ise gözler bedelli askerlik 4. celp dönemleri ne olacak konusuna çevrildi. Bedelli askerlik son zamanlarda çoğu kişi tarafından başvurulan bir sistem olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü sosyal medyada da bu konu oldukça konuşuyor ve hatta bedelli askerlik 21 gün olması bile fazla geliyor. Daha doğrusu uzaktan eğitim yapılması gerektiği düşünüyor. Bunun üzerine de yeni konular gündeme taşınmıyor değil. İşte o konulardan bir tanesi de '' Yeni Askerlik Sisteminin Gelmesiyle Zorunlu Askerlik Kalkıyor! '' adlı konumuzdan inceleyebilirsiniz.

Alınan bilgilere göre '' Ekim ayının son haftasında açıklanabilir '' durumu söz konusudur.




Şuanda Bedelli Askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak konusu oldukça merak ediliyor fakat şuan ki duruma göre daha ne zaman açıklanacağı belli olmamakla beraber, bedelli askerlik başvurusu için son gün olarak belirlenen tarih 3 Kasım tarihinden sonra ya da Ekim ayının son haftasında açıklanma durumu olduğu belirtilmektedir.

İlginizi Çekebilir = Bedelli Askerlik Yapacaklara Müjde! 21 Gün Şartı Kalkabilir

Bedelli askerlik 3. celp dönemi hakkında bilgilerin '' Cep Telefonlarına '' bilgilendirme mesajı olarak gönderildiği açıklaması da yapılmıştır. Konu hakkında Milli Savunma Bakanlığının yaptığı açıklama şu şekilde: '' 27 Eylül itibarıyla bedelli askerlik hizmeti için başvuran yükümlü sayısı 557 bin 102, başvurusunu tamamlayan yükümlü sayısı ise 215 bin 970 kişidir. 3'üncü celp döneminde silah altına alınacak 13 bin 555 yükümlünün sevk tarihleri, birlik ve yoklama bilgileri 'www.turkiye.gov.tr' adresinde yayımlanmış, yükümlülerin kayıtlı cep telefonlarına da bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. '' diye ifadelere yer verilmiştir. Konu hakkında bilgilerin açıklanması durumunda konumuz içerisinde okuma şansı bulabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Kadir Doğru6.10.2018 22:43

    Bedelli askerlik ilk 3 celp dönemi belli oldu olmasına bakalım 4. celp dönemi tarihleri ne zaman olacak merak ediyorum bende.

    YanıtlaSil
  2. Bence bedelli askerlik kalmalı. Erkek dediğin askerlik yapacak hakkıyla.

    YanıtlaSil
  3. bedelli askerlik son celp dönemi mi oluyor bu 4. celp

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..