Boyalı Kuş Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Ağustos 2020 Cumartesi

Boyalı Kuş Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi

Boyalı Kuş Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Boyalı Kuş Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi

Dram ve Savaş filmlerinden orijinal adı Nabarvene Ptace olan Boyalı Kuş filmi hakkında bazı bilgiler vereceğiz. Bu bilgiler arasında Boyalı Kuş film konusu nedir? sorusunun yanı sıra Boyalı Kuş film oyuncuları kimler olduğu ve daha fazlasını sizler için film incelemesi adı altında konumuzda ele alacağız...


Boyalı Kuş Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi

Öncelikle Boyalı Kuş filmi vizyona tarihinden bahsedecek olursak, 14 Ağustos 2020 tarihinde vizyona girerek adını 2020 filmleri arasına yazdırdı. 2 saat 49 dakika süren dram filmleri ve savaş filmleri türündeki Boyalı Kuş filminin yönetmen koltuğunda Vaclav Marhoul oturmaktadır. Ukrayna, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti ortak yapımı olan Boyalı Kuş filmi oyuncu kadrosu arasında Stellan Skarsgard, Barry Pepper ve Harvey Keitel gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunun orijinal fikri Jerzy Kosinski'ye aitken kaleme alan yine yönetmen koltuğunda oturan Vaclav Marhoul'dur.. Yapımcılığını ise Lubica Orechovska ile yönetmen ve senaryo yazarı Vaclav Marhoul birlikte üstlenmiştir.

Boyalı Kuş Film Oyuncuları ve Rolleri

Hans karakterini Stellan Skarsgard, Mitka karakterini Barry Pepper, Priest karakterini Harvey Keitel, Garbos karakterini Julian Sands, Miller karakterini Udo Kier, SS Officer karakterini Tim Kalkhof, A Boy karakterini Petr Kotlar ve Lekh karakterini Lech Dyblik canlandırmıştır.

Film Tavsiyesi = Kesişen Dünyalar - Prityazhenie - Attraction Film İncelemesi

Boyalı Kuş Filmi Konusu

Filmin kısaca konusunu anlatacak olursak, savaş zamanında kimsesiz kalmış olan bir çocuğun başına gelen olayları anlatıyor. Olay şu ki, küçük bir çocuk var ve bu çocuk II. Dünya Savaş'ın son zamanlarına doğru ailesi tarafından terk edilmiştir. Yalnız kalan çocuk bir yolunu bulup köylerde dolaşmaya başlar fakat o esnada oldukça korkunç bir duruma şahit olur. İşte bu durum karşısında hem cani ve acımasız sivillerle hem de askerlerle karşı karşıya kalan çocuğun bakalım başına neler gelecek..

Savaş filmleri her zaman sevdiğim film türlerinden bir tanesi olmuştur. Özellikle de Boyalı Kuş filmi konusu gibi olan filmler hep ilgimi çekmiştir. 1 haftalık bir vizyona girme süresi olan filmi ilerleyen zamanlarda mutlaka izlemeyi düşünüyorum.

İlgili Konular
1- Dünyanın Son Günleri - Los Ultimos Dias Film İncelemesi
2- Uyanış Film Konusu, Oyuncuları - Uyanış Film İncelemesi
3- Geçit - Portal Film Konusu, Oyuncuları - Geçit Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..