Western Union AdSense Ödeme Şekli Arasında Artık Olmayacak! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Ağustos 2020 Pazar

Western Union AdSense Ödeme Şekli Arasında Artık Olmayacak!

AdSense Ödeme Şekli Arasında Western Union Artık Olmayacak! - Kurgu Gücü
AdSense Ödeme Şekli Arasında Western Union Artık Olmayacak!
AdSense ödeme şekli seçmek isteyenler artık Western Union ödeme şeklini kullanamayacak. AdSense, son yaptığı değişiklik ile artık Western Union ile ödeme yapmayacağını belirten bir açıklama yaptı. İşte AdSense Western Union ödeme şekli hakkındaki tüm detaylar..


Reklam yayıncılarının büyük çoğunluğunun tercihi olan AdSense Western Union ile ödeme yapmayacağını açıkladı. AdSense'in belirttiğini göre, 10 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Western Union yeni ödeme şekli olarak seçilmeyecek. Devamında ise bu senenin bitimi yani 2021'in başında ise Western Union ödeme şekli AdSense için tamamen kaldırılacak..

Bakınız = Adsense En Çok Kazandıran İngilizce Kelimeler

Şuan da Western Union'ı sadece yeni ödeme şekli olarak seçemeyecek fakat ödeme almaya devam edeceksiniz. 2021 senesinin başında da bu özellik kullanılamaz hale geleceği için de AdSense bu ödeme şeklinin seçiminin şimdiden değiştirilmesini ve başka bir yöntem belirlenmesini öneriyor.

Western Union kullanıcılarının yine de tamamen kullanıma kapatılmadan kısa bir süre önce bilgilendirileceğini belirten Google AdSense Western Union ile yollarını 2021 senesinin başlarında tamamen ayıracak..

İlgili Konular
1- Adsense Reklam Geliri Neden Düştü?
2- Google Adsense Reklam Dengesi Kullanımdan Kaldırılıyor!
3- Google Adsense Otomatik Reklamlar Artık Yeni ve Özelleştirilebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..