AdMatic Ne Kadar Kazandırır? AdMatic Para Çekme Alt Limiti - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Ağustos 2019 Cumartesi

AdMatic Ne Kadar Kazandırır? AdMatic Para Çekme Alt Limiti

AdMatic Ne Kadar Kazandırır? AdMatic  Para Çekme Alt Limiti - Kurgu Gücü

Eminim ki birçoğunuz Adsense'den sonra AdMatic şirketine denk gelmişsinizdir ve bu doğrultuda da AdMatic ne kadar kazandırır diye bir arayış içine girmişsiniz. Bunun beraberinde de AdMatic para çekme limitleri hakkında da bilgi almak isteyenleriniz olmuştur. İşte bizlerde sizlere AdMatic para kazanma konusunda biraz bilgi vereceğiz.




AdMatic Ne Kadar Kazandırır?

Bu soru muhtemelen para kazanmak isteyen hatta çok para kazanmak isteyen biri için en çok merak edilen detaylardan bir tanesidir. AdMatic ne kadar kazandırır ya da kazandırıyor mu? diye merak edenler için şunu söylemeliyiz ki, tüm reklam türlerinin sitenizde ekli olması halinde günlük 20 bin gösterim sonucunda ortalama 50 ile 60 TL civarında bir miktar kazanabilirsiniz. AdMatic para kazanma adına daha doğrusu daha çok para kazanma adına bütün reklam türlerinin ekli olması şart diyebiliriz. Şunu da eklemeliyim ki AdMatic reklam şirketi tıklamalara para vermiyor sadece gösterim başına ücret ödüyor. Peki hangi reklamın gösterimine ne kadar veriyor?



AdMatic Reklamları Gösterim Başına Ne Kadar Veriyor?

Aslında bu konu hakkında diğer makalemizde bilgi vermiş olsak da yine de bu konumuzu inceleyen arkadaşlara bilgi vermek istedim. İşte AdMatic ne kadar kazandırır sorusunun cevabı.

Web Interstitial Reklam 1000 Gösterim = 2,30 TL
Mobile Interstitial Reklam 1000 Gösterim = 0,50 TL
Scroll Ad 300x250 Reklam 1000 Gösterim = 0,10 TL ile 0,50 TL arası.
InRead Beta Reklam, daha önce bu reklam türünü hiç denemedim.
Image Plus Beta Reklam 1000 Gösterim = 0,60 TL
Masthead Beta (970x250) Reklam 1000 Gösterim = 1,00 TL

İlgili Makale = "AdMatic Reklam Teknolojileri: Adsense Alternatifi AdMatic Reklam Şirketi"

Gördüğünüz gibi en çok kazandıran Web Interstitial Reklam türüdür fakat onda sorun popun olarak çıkmasıdır. Bütün reklamları eklerseniz iyi kazanabilirsiniz. Özellikle de tekil görüntülenme hitiniz sağlamsa çok kazanabilirsiniz.


AdMatic Para Çekme Limiti

Son olarak en çok merak edilenlerden bir tanesi de AdMatic para çekme limiti oluyor. Adsense reklam şirketinin ödeme eşiği alt limiti 200 TL olması AdMatic reklam şirketi için de bir merak konusu oluşturuyor. İşte fazla lafı uzatmadan AdMatic para çekme alt limiti 50 TL olarak belirlemiştir. Bu sayede 50 TL ve üzerindeki kazançlarınızı çok rahat bir şekilde çekebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Admatic o zaman yeni web siteleri için tercih edilen bir site olmamalı. Çünkü goruntulenemsi az olan bir site kazandırmaz

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler bilgi için

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..