Emine Bulut'un Katili Fedai Baran'ın İfadesi ŞOK ETTİ !!! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Ağustos 2019 Cumartesi

Emine Bulut'un Katili Fedai Baran'ın İfadesi ŞOK ETTİ !!!

Emine Bulut'un Katili Fedai Baran'ın İfadesi ŞOK ETTİ !!! - Kurgu Gücü
Emine Bulut'un Katili Fedai Baran'ın İfadesi ŞOK ETTİ !!!
Ayrıldığı eski eşi #EmineBulut 'u vahşice öldürünce Fedai Baran, sosyal medyada ağır tepkiler almasına neden oldu. Kırıkkale'de 4 yıl öncesinde boşandığı eşi Eminebulut 'u 10 yaşındaki kızının önünde öldüren Emine Bulut'un katili Fedai Baran'ın verdiği ifade herkesi şok etti. Çekilen video görüntüsünde Emine Bulut, "Ölmek İstemiyorum" derken 10 yaşındaki kızı ise "Anne Lütfen Ölme" diye ağlıyordu. İşte haberin tüm detayları..


Sosyal medyanın en çok konuşulan olaylarından bir tanesi de Emine Bulut twitter üzerinde yapılan paylaşımlarla vahşi cinayet oldu. Sosyal medya üzerinde paylaşılan Emine Bulut videosu gerçekten kan dondurdu. Videonun içerisinde Emine Bulut çığlıklar atmasına rağmen 10 yaşındaki kızı önünde eski kocası Fedai Bara öldürdü. Kadın can çekişirken, 10 yaşındaki kızın "Anne Lütfen Ölme" sözleri Emine Bulut'un ise "Ben Ölmek İstemiyorum" sözleri gerçekten milyonlarca insanın yüreğini burkmasına neden oldu. Bunun üzerine Fedai Baran mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı. Tabi Fedai Baran'ın mahkemedeki ifadesi resmen çok etti. Emine Bulut öldümü diye soranlar için ise kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen hayatını kaybettiği açıklandı. İşte detaylar..

Emine Bulut'un Katili Fedai Baran'ın Verdiği İfade Resmen Kan Dondurdu

Cinayetin ardından tutuklanan Fedai Baran, verdiği ifadesinde şu sözleri kullandı; "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" şeklinde ifade verdi. Ardından tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Konunun sosyal medya üzerinde özellikle Emine Bulut twitter üzerinde 1 milyondan fazla tepki alınca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından da açıklama yapıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı; " 18.08.2019 tarihinde yaşanan ve hepimizi derinden sarsan cinayetin ardından Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerimiz olaya anında müdahil olmuştur. Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir. Çocuğumuzun ve ailenin durumu olayın yaşandığı andan itibaren ekiplerimizce 7/24 takip edilmektedir.

Cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalı ile de davaya müdahil olunacaktır. Davaya soruşturma ve kovuşturma aşamasında müdahil olunması için dilekçe verilmiş olup konu ile ilgili iki Hukuk Müşaviri görevlendirilmiştir.

Söz konusu çocuğumuzun ve yakınlarının bu süreçte daha fazla zarar görmemesi için malum görüntülerin sosyal medya başta olmak üzere çeşitli mecralarda paylaşılması kızımızı ve ailesini bir kez daha yaralamaktadır. Bu nedenle, bu görüntülerin paylaşılıp yayılmaması konusunda sorumluluk sahibi vatandaşlarımızdan duyarlılık beklemekteyiz.

Bakanlık olarak yargı sürecinin ve kızımızın psikolojik ve sosyal durumunun sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." diyerek geride kalan 10 yaşındaki kızın en azından zor anlarında ona yardımcı olunması sağlanmış olacak. Tabi o psikoloji nasıl düzelir bilinmez.

Sosyal medya üzerinden verilen tepkilerden bazıları da videoyu çeken kişiye geldi. Verilen tepki ise video çeken kişinin video çekmek yerine "İlk Yardım" biliyor olsaydı belki de Emine Bulut'u kurtulabilirdi. şeklinde oldu.

İlginizi Çekebilir = Küçük Kız Leyla Aydemir Bayramın 1. Gününden Beridir Kayıp!

Kaynak: Sabah.com.tr

1 yorum:

  1. Böyle bir vahşet olamaz ya. Emine Bulut'un o sahneleri gözümün önünden gitmiyor. Ölmek istemiyorum deyişi ve o ufacık kızın anne lütfen ölme deyişi..

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..