Ücretsiz Web Sitesi Nasıl Kurulur %100 Kazanma Garantili ? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Haziran 2018 Cumartesi

Ücretsiz Web Sitesi Nasıl Kurulur %100 Kazanma Garantili ?

Ücretsiz Web Sitesi Nasıl Kurulur %100 Kazanma Garantili - Kurgu Gücü

Bu makalemizde sizlere ücretsiz web sitesi nasıl kurulur %100 kazanma garantili ? konusundan bahsedeceğiz. Devrimiz artık İnternet çağı oldu ve her şey artık internet üzerinden rahatça yapılabilir bir hal aldı. Günümüz ilerledikçe internet çağına ayak uydurup İnternet siteleri kurmak ve bunlar üzerinden para kazanmak isteyen çok kişi olmaya başladı. Peki ücretsiz web sitesi nasıl kurulur?



Tabi bunu başarabilen fazla kişi olmasa da çok çok iyi gelirler elde edebilen kişiler var. İnternet para kazanmak için önce kendinize ait bir Web sitesi olması gerektiğini az çok biliyor olacağınızı düşünüyorum. Bu konumda ücretsiz web sitesi nasıl kurabilirim konusuna değineceğim. Ayrıca kurduğunuz internet sitesinden para kazanmanın mümkün olup olmadığı hakkında da kısa Kurgu Gücü olarak bilgiler vermeye çalışacağım.

Bir web sitesi kurmak artık çok basit. Bedava temalı siteler sayesinde kendi İnternet sitenizi kurmanız çok kolay. Bu bedava temalı İnternet sitelerini google üzerinden



  '' Ücretsiz Web Sitesi Kur '' yazarak bulabilir ve oradan rahatça hazır temaya sahip sitelerde ufak tefek oynamalar yaparak kendinize özel bir site oluşturabilirsiniz. Zaten bu ücretsiz temalı sitelerde kendinize site kurmak isteyenler için çok anlaşılır yöntemlerle hazırlanmış seçenekler mevcut olduğu için , sizlerin ekstra bir şey sarfetmenize gerek kalmadan basitçe sitenizi kurabiliyorsunuz. Tabi bunun yanında sitenizi ücretsiz oluşturuyorsunuz fakat sitenin size ait bir adrese sahip olmasını istiyorsanız , Domain ve Hostları edinmeniz gerekmektedir. Kendinize özel domain almazsanız , kendi site isminizin yanında ücretsiz tema aldığınız sitenin de adı geçecektir. Bu da pek güzel bir izlenim bırakmayacaktır. Yine de sizler bu ücretsiz temalı siteler sayesinde bir Web sitesine kurabilir ve hayaliniz olan Web sitesine kavuşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir : Bloguma Açılır Pencere ( Pop un ) Kodu Eklemek İstiyorum

Ücretsiz Web Sitesi Nasıl Kurulur %100 Kazanma Garantili - Kurgu Gücü

Tabi ki öncelik siz kendinize ait ücretsiz bir site kurun , bu size ait domain olmasa da geliştirin. İçerikleri güzel , göze  hoş gelen ve anlaşılır bir dille doldurun. Zaten o zaman siteniz kullanıcılar tarafından ilgi gördükçe siz gelir elde etmek adına kendi domain ve hosttinglerinizi otomatik olarak almak isteyeceksiniz. O yüzden burada önemli olan öncelik sitenizin içeriklerini sadece size özel bir şekilde doldurmanız olacaktır. Kopyala yapıştır yaparak hiçbir ilerleme kaydedemeyeceğinizi bilin.

İlginizi Çekebilir = Site Tanıtmak İsteyenlere Muhteşem 5 Marka Değeri Kazandıran Öneri

Kurduğum web sitesinden para kazanabilir miyim sorusuna gelecek olursak ;


Elbette kazanmanız mümkün. Siteniz içinde kullanıcılara hitap eden konulara değinirseniz çok çok iyi miktarlarda para kazanabilirsiniz. Bu noktada önemli olan husus içeriklerin size ait olmasıdır. İçerikleriniz size ait olursa oldukça iyi bir kitleye ulaşabilirsiniz.


Evet arkadaşlar kurgücü.com daki yazımı okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Umarım faydalı şeylerden sizlere bahsedebilmiş ve bir Web site kurmanızda bir nebzede yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Kurgu Gücü sitemizin diğer yazısı olan Web sitesi kurarken nelere dikkat etmeliyim yazısına da bakabilir bilgi edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..