2018 ÖSYM YKS TYT Sınavı Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak ? Açıklandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

30 Haziran 2018 Cumartesi

2018 ÖSYM YKS TYT Sınavı Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak ? Açıklandı

2018 ÖSYM YKS TYT Sınavı Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak ? Açıklandı - Kurgu Gücü

2018 ÖSYM YKS TYT Sınavı Soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak ? diye merak edenler için bugün yapılan ÖSYM Üniversite giriş YKS sınavının soruları ve cevaplarını bu konuda bulabilme imkanınız olacak. Üniversite artık günümüzde oldukça önemli bir yer aldı. Devrimiz gereği üniversite okumadan çoğu iş yerlerine girme şansınız bile olmuyor. O yüzden genç neslin daha iyi şeyler elde edebilme adına, hayallerine ulaşabilme adına bu sınav oldukça önem taşımaktadır. Bugün Ösym'nin ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi ( TYT ) ile YKS sınavı başlamış bulundu. Devamında ise yarın Alan Yeterlilik Testi ( AYT ) ile süreç devam edecek. Peki ÖSYM yks ve tyt soru cevapları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar..




30 Haziran 2018 ÖSYM YKS sorularını ve cevaplarını sizler için bu başlıkta paylaşacağız.

Görmek İçin '' 2018-YKS TYT ve AYT Oturumları Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı '' Tıklayın.

ÖSYM'nin Bu sene uygulamaya başlattığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı ( YKS ) nın ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi ( TYT ) bu saat 10:15 başlatıldı. İkinci oturum Alan Yeterlilik Testi ( AYT ) ise yarın saat 10:15'te başlayacaktır. Yabancı Dil Testi ( YDT ) ise aynı gün saat 15:45'te başlayacaktır. Temel Yeterlilik Testinde sınava katılan öğrencilere Temel Matematik ve Türkçe'den 40'ar soru sorulurken, Fen ve Sosyal Bilimlerden 20'şer soru soruldu. Toplamda 120 soru yöneltildi. İstanbul'da Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı duyuru sonucunda, YKS'ye giriş yapacak öğrenciler ve görevlilere otobüslerin ücretsiz olacağı açıklandı.

İlginizi Çekebilir = Bedelli Askerlik Yaş ve Ücretleri Açıklandı | Son Dakika
Sınava girecek öğrencilerin yanında mutlaka sınav giriş kağıdı ve TC kimlik kartları bulundurmaları gerekmektedir. Aksi taktirde sınava alınmayacakları bildirilmiştir.

YKS sorularını ÖSYM ne zaman açıklayacak?

YKS soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak ? ÖSYM sorularının tamamını 1 Temmuz 2018 Pazar günü İnternet sitesinden duyuracak. Soru ve cevapları görmek için tıklayınız. Daha fazla bilgiye sahip olmak için kurgücü.com u takipte kalınız.

3 yorum:

  1. Sınavdan umarım iyi sonuç alırım. Matematik baya zor oldu ama diğerlerinde iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum. Soruları paylaştığınız zaman net olarak emin olacağım doğru mu değil mi diye teyit ederek

    YanıtlaSil
  2. Bence matematik soruları çok saçma idi. Yorum sormuşlar tmm kolaylık ama soruları görmeyenler varsa inceleyin cidden çok saçma şekilde hazırlanış zaten ben hatalı soru çıkacağını düşünüyorum. Sürem yetmedi zaten matematik için 0,5 üst net yapamazsak yandık :) Tercih hakkımız olmayacak. Bu kadar iyi geçen bir sınavda matematik engeli cidden üzüyor insnaı.

    YanıtlaSil
  3. Matematiği kötü bekliyordum ama sonuçlara göre gayet iyi sonuçlar çıkmış. Sorular ve cevapları onu gösteriyor.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..