18 Gündür Kayıp Olan Leyla Bebek Ölü Bulundu ! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Temmuz 2018 Salı

18 Gündür Kayıp Olan Leyla Bebek Ölü Bulundu !

18 Gündür Kayıp Olan Leyla Bebek Ölü Bulundu ! - Kurgu Gücü

Bundan 13 gün önce saat 20 Haziran 2018 tarihinde paylaştığımız haberimizde Leyla bebek kayıp durumdaydı. Kurgu Gücü olarak sizlere beklenen haberin geldiğini fakat üzücü bir şekilde geldiğini söylemek zorundayız. Leyla bebek kaybolmasının ardından 18. gün sonra ölü olarak bulundu. Dün Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın  yaptığı açıklamada '' Leyla'nın ölüm nedeni, çocuğun 8-10 gün aç kalması. Herhangi darp veya yaralanma izi mevcut değil.


Bir vahşi hayvan tarafından yaralama da söz konusu değil. Çocukla ilgili herhangi bir istismar veya tecavüz emaresi yoktur. Kaçırılma şüphesi var '' demişti. Leyla bebeğin Bezirhan köyünden yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki dere yatağında cansız bedeni bulundu. Bulunduğu tarihten yaklaşık 2-3 gün önce dere yatağına bırakıldığı söylendi.

Otopsisi sonucunda açlıktan öldüğü bildirilmiştir. Herhangi bir istismar ya da darp söz konusu değildir. Tecavüze dair bir emare olmadığı açıklamasını yapan Elban, Başımız sağolsun, Gözaltı var ama şuan açıklayamıyoruz diye ifadelerini kullandı.


Kaçırıldıktan sonra çevrede alınan güvenlik önlemleri sebebiyle Leyla'nın köyde konulduğu yere gidilemediğinin üstünde durulurken, günlerce süt ve yemek verilmeyen küçük Leyla'nın aç kaldığı için hayatını kaybettiği belirlendi. Minik Leyla'nın öldüğünü fark eden kişi ya da kişiler, sakladıkları yerden cansız bedeni alıp, dere yatağına attığının üstünde duruldu. Su içerisine yüz üstü atılan Leyla Aydemir'in kalça bölgesinde güneş yanığı oluştuğu gözlemlenmiştir. Tecavüz bulgusu çıkmayan Leyla Aydemir'in vücudundan alınan örnekler incelemeye alındı. Anne Şükran Aydemir , kızının sütten başka bir şey yemeyip içmediğini, kaçıranların süt vermesini istemişti. Leyla bebeğin otopsisi, Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda yapıldığı bildirildi. Zayıf düştüğü tespit edilen Leyla bebeğin, iki üç gün önce Kurudere mevkisindeki dere yatağına bırakıldığı ihtimali üzerinde durulurken, otopside herhangi bir darp izine rastlanmadı.

İnşallah bunu yapan ya da yapanlar en kısa zamanda yakalanırlar ve aynı minik Leyla'ya yaptıkları gibi aç bırakırlar. Nasıl kıyabilir bir insan bu minnacık çocuğa ! Anlam veremiyor insan. Bunu yapan bir insan olamaz.

Kurgücü.com olarak en güncel haberleri sunmaya çalışsakta bu gibi olaylar kanımızı donduruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..