2018 Ösym-YKS Sınavı AYT ve YDT Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak ? Açıklandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Temmuz 2019 Pazartesi

2018 Ösym-YKS Sınavı AYT ve YDT Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak ? Açıklandı

2018 Ösym-YKS Sınavı AYT ve YDT Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak ? Açıklandı - Kurgu Gücü

Makalemizin içeriğinde 2018 Ösym-YKS Sınavı AYT ve YDT Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak konusunu sizler için detaylı bir şekilde bildirdik. Alan Yeterlilik Testi ( AYT ) soru ve cevaplarını herkes tabi ki merak ediyor. AYT soru ve cevapları ne zaman açıklanacak. 1 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak Ösym'nin yeni başlattığı sistemle üç oturumdan oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı ( YKS ) nın ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi ( AYT ) saat 10:15 itibari ile başlayacaktır.



3. oturum olan Yabancıl Dil Testi ( YDT )  ise saat 15:45 de başlayacaktır. Adaların dikkatine sınava katılacak adayların en geç 1 saat önceden sınava gireceği adreste olmaları ve yanlarında TC Kimlik Numarası kartı ve Sınav giriş belgeleri olmalıdır yoksa sınava giriş yapamayacaklardır. Ayrıca Ösym'nin 15 Dakika uyarısı da dikkat çekti. YDT sınavı için saat 10:01 de gelen adaylar, YDT sınavı için ise 15:31 de gelen adayların sınava alınmayacağı bildirildi.

Görmek İçin ''  2018-YKS Yabancı Dil Testi Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı '' Tıklayın. Kurgu Gücü bilginin adresi.

Ösym'nin yaptığı açıklamada '' 2018 YKS'ye başvuran adaylar, 2 Temmuz 2018 Pazartesi tarihinden itibaren ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (AİS) giriş yaparak MEB e-Okul sistemindeki eğitim bilgilerini ve diploma notunu görebileceklerdir ve bu bilgilerini, 2 Temmuz 2018 Pazartesi ile 9 Temmuz 2018 Pazartesi tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) onaylayabileceklerdir. Adayların sınav öncesi herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. '' olarak bildirmiştir.

İlginizi Çekebilir : 2018 ÖSYM YKS TYT Sınavı Soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak ?

Alan Yeterlilik Testine ( AYT ) başvuran aday sayısı 2 Milyon 19 Bin 853 olarak belirlenmiştir. Bu sınavın yapılacağı salon ve yerlerin sayısı ise 6 Bin 746 binada 108 Bin 470 salon olarak bildirilmiştir. Yabancı Dil Testine ( YDT ) başvuran aday sayısı 131 Bin 453 olarak bildirilmiştir. Bu sınavın yapılacağı yer ve salon sayısı ise 779 binada 6 Bin 418 olarak bildirilmiştir.

Sınava Giriş Belgesini Görüntülemek İçin Tıklayınız.






Görmek İçin '' 2018-YKS TYT ve AYT Oturumları Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı '' Tıklayın.


2018 Ösym-YKS Sınavı AYT ve YDT Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak ?

2018 Ösym-YKS Sınavı AYT ve YDT Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak ? diye merak edenler için; Alan Yeterlilik Testi ( AYT ) ve Yabancı Dil Yeterlilik ( YDT ) soruları ve cevapları 1 Temmuz 2018 Pazartesi akşamı ÖSYM'nin kendi sayfasında yayınlanacaktır.





Daha fazla bilgi için kurgücü.com u takipte kalmayı ve diğer konularımızı incelemeyi unutmayınız.

1 yorum:

  1. Soru ve cevaplar için teşekkür ederim. Sorularım beklediğim gibi doğru çıktı iyi sonuç alacağım muhtemelen.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..