Once Upon a Time in Hollywood 2019 Film Konusu ve Oyuncuları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Haziran 2019 Cuma

Once Upon a Time in Hollywood 2019 Film Konusu ve Oyuncuları

Once Upon a Time in Hollywood 2019 Film Konusu ve Oyuncuları - Kurgu Gücü
Once Upon a Time in Hollywood 2019 Film Konusu ve Oyuncuları
Once Upon a Time in Hollywood filminin konusu nedir, ne zaman vizyona girecek, başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor, yönetmeni kimdir? Once Upon a Time in Hollywood filmi hakkında merak ettiğiniz tüm her şeyi sizler için tek konu içerisinde toplamaya çalıştık. Gelin şimdi Once Upon a Time in Hollywood hakkında tüm detayları inceleyelim.



Once Upon a Time in Hollywood filmi 23 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Quentin Tarantino'nun yönetmen koltuğunda oturduğu film, gerçekten merakla bekleniyor. Çünkü oyuncu kadrosu gerçekten harika denebilecek düzeyde. Dram ve komedi filmleri türünde olan Once Upon a Time in Hollywood, Abd yapımı bir olarak da dikkat çekiyor. Filmin senaryosunu yönetmenliğini de yapan Quentin Tarantino kaleme alırken, yapımcılığında ise yine Quentin Tarantino yer alırken yanı sıra David Heyman, Shannon McIntosh üstlenmiştir. Ayrıca film 2 saat 39 dakika gibi oldukça uzun bir süreye sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

Once Upon a Time in Hollywood Oyuncuları

Aslında Once Upon a Time in Hollywood oyuncuları dendiğinde gerçekten harika isimlerin yer aldığını duymak bile filmi izlemek için başlı başına bir neden diyebiliriz. Leonardo DiCaprio filmde Rick Dalton rolünü, Brad Pitt ise Cliff Booth rolünü canlandırırken, Marvin Shwarz rolünü Al Pacino, Sharon Tate rolünü ise Margot Robbie canlandırmıştır. Son olarak ise James Stacy rolünü ise Timothy Olyphant canlandırmıştır.


Once Upon a Time in Hollywood Konusu

Once Upon a Time in Hollywood 2019 Film Konusu ve Oyuncuları - Kurgu Gücü
Once Upon a Time in Hollywood 2019 Film Konusu ve Oyuncuları
Once Upon a Time in Hollywood konusu nedir diye merak edenler için; Film 1969 senesinin yaz aylarında Los Angeles'de geçmektedir. Oldukça favori bir dizide oynayan erkek bir aktörün TV'deki dizi sektöründen film sektörüne geçmesini konu edinmiştir. Tabi bu aktörün yakın arkadaşı olan ve aynı zamanda da dublörlüğünü yapan arkadaşı da bu aktör ile aynı şeyi hedeflemektedir. Sharon Tate yani Margot Robbie'in yanında yer alan 4 arkadaşının Charles Manson'un müritleri tarafından işlenen korkunç cinayet ise filmdeki hikayelerin başında geliyor.

Once Upon a Time in Hollywood Film Eleştiri ve Yorumu

Once Upon a Time in Hollywood fragmanı gerçekten filmin kalitesini ortaya döküyor. Henüz film vizyona girmedi. Once Upon a Time in Hollywood ne zaman vizyona girecek diye de oldukça çok merak edenler var ama bunun cevabını zaten verdik. Az sabredin kısa bir zaman kaldı diyebiliriz. Filmin fragmanından da görebileceğimiz gibi başroldeki oyuncular zaten filmin değer ve kapasitesini oldukça artırıyor ve dram ve komedi türünü oldukça iyi işlemişler diyebiliriz. Film izlenir mi diye soranlar olursa henüz filmin vizyona girmemiş olmasından dolayı pek bir şey söylemek doğru olmayacaktır fakat bu oyuncu kadrosu ile mutlaka kaliteli bir beyazperde filmi olacağını düşünüyorum.

İlginizi Çekebilir = Korku Filmleri: Yabani - Wildling 2018 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..