2018 Yılının En Çok Satan Akıllı Cep Telefonları Listesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Temmuz 2018 Cumartesi

2018 Yılının En Çok Satan Akıllı Cep Telefonları Listesi

2018 Yılının En Çok Satan Akıllı Cep Telefonları Listesi - Kurgu Gücü

Bugünkü makalemizin konusunu en çok satan akıllı cep telefonları olarak belirledik. Günümüz teknoloji çağı olduğu için cep telefonlarının sürekli yeni modelleri çıkıyor. Akıllı cep telefonları sayesinde teknolojinin tüm imkanlarından yararlanabiliyoruz. Peki 2018 yılının en çok satan akıllı cep telefonları hangileridir ? diye merak ediyorsanız konumuzu inceleyerek bu bilgiye ulaşma imkanı bulacaksınız. En çok satan cep telefonları listesi Strategy Analytics şirketi tarafında açıklandı. Bazı telefon modellerinin çok pahalı olmasına rağmen en üst model oldukları için şuanda en gözde telefonlar oldu.



Şimdi sizlere 2018'in en çok satan cep telefonları hangileri olduğunu sırasıyla bildirelim. Strategy Analytics global analiz şirketinin açıklamasına göre toplamda 6 tane telefonun en yüksek düzeyde satış gerçekleştirdiğini söylemek mümkün.



İlk sırada Apple modelinin Apple iPhone X modeli geliyor. Tam tamına  16 Milyon adet satılarak listemizde birinci sırada yer alıyor. iPhone X Özellikleri Nelerdir-Fiyatı Ne Kadardır ? İncelemek için konumuza tıklayabilirsiniz.


İkinci sırada ise yine bir Apple ürünü olan Apple iPhone 8 geliyor. Oldukça kaliteli cep telefonu modeli tam olarak 12.5 Milyon adet satılarak en çok satılan cep telefonları listesinde ikinci sırada yer aldı.


Apple durmak bilmeksizin modellerini üretmeye devam ederken bir diğer Apple modeli olan Apple iPhone 8 Plus ise 8.3 Milyon adet satılarak en çok satılan cep telefonları arasında üçüncü sırada yerini almayı başardı.


Yine mi Apple diyeceksiniz ama evet yine Apple modeli olan Apple iPhone 7 de 5.6 Milyon adet satış yapılarak en çok satan cep telefonları arasında dördüncü sıraya yerleşmeyi başardı.




Xiaomi modeli olan Xiaomi Redmi 5A dan ise  5.4 Milyon adet satıldı ve en çok satan cep telefonları listesinde beşinci sırada yer almayı başardı. Piyasaya yen giriş yapan Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modeli hakkında bilgi almak için konumuza göz atabilirsiniz.


Xiaomi son çıkan modeliyle adeta mücadele içinde olan Samsung Galaxy S9 Plus ise  5.3 Milyon adet satış yaparak en çok satan cep telefonları arasında altıncı sırada yer aldı.


İşte gördüğünüz gibi en çok satan cep telefonları arasında Apple modelleri üstünlüğü vermiyor. Bunun yanı sıra Xiaomi modellerinin de güzel işler yapacağı bu şekilde belli olmuş oldu. Fakat hala ne Xiaomi ne de Samsung Galaxy S9 Plus, Apple'ın üstünlüğünü elinden alabilmiş durumda değil.

Peki market payların ne kadar diye soracak olursanız sizler için oları da yazalım.


  • Apple iPhone X modelinin market payı oranı % 4.6
  • Apple iPhone 8 modelinin market payı oranı % 3.6
  • Apple iPhone 8 Plus modelinin market payı oranı % 2.4
  • Apple iPhone 7 modelinin market payı oranı % 1.6
  • Xiaomi Redmi 5A modelinin market payı oranı % 1.6
  • Samsung Galaxy S9 Plus modelinin market payı oranı % 1.5


Bugün sizlere kurgu gücü olarak 2018'in en çok satan akıllı cep telefonları hakkında bilgi verdik. Bu benzer daha bir sürü konu için kurgücü sitemizi inceleyerek bilgi edinebilirsiniz. Kurgugücü diğer konularını incelemek için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..