Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı Artık Türkiye'de - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Temmuz 2018 Cuma

Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı Artık Türkiye'de

Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı Artık Türkiye'de - Kurgu Gücü
Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı Artık Türkiye'de
Teknoloji zaman ilerledikçe git gide harikalar yaratıyor. Bu makalemizde Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı Artık Türkiye'de konu başlığını sizler için işleyeceğiz. Öncelikle sizlere Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı hakkında bilgi verelim. CDT firmasının Ortadoğu, Aysa ve Türkiye pazarı temsilciliğini Dragonfly 2020 Pro üstlenmiştir.



Daha önceleri 10 gün süre prototip üretimini bir kaç saate indirerek tasarım sonucunu en kısa zamana görülebilmesine imkan tanıyor. DragonFly 2020 Pro, Nano Dimension tarafından üretilmiştir. Peki Nano Dimension ltd firmasından kısaca bahsedelim. Nano Dimension firması 1960 yılında kurulmuş ve genel merkezi İsrail'de bulunan teknolojik ürünler üreten bir şirketidir. Yan kuruluşu ise Nano-Dimension Technologies Ltd adı altında bilinmektedir.



İlk kez katmanlı üretim yoluyla elektronik ürünler geliştirmenin yolunu açtığını söylemek mümkün. DragonFly 2020 Pro ilk piyasaya çıkmasından bu yana dünya tarafında çok beğenilen ve birden çok inovasyon ödülüne layık görülmüştür. Peki Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı ne işe yarıyor? İş süreçlerini kısaltıp, üretimi hızlandıran DragonFly 2020 Pro, havacılıktan otomotiv sektörüne, sağlıktan savunma sanayisine, tüketici elektroniğinden telekomünikasyona kadar bir çok sektörün elektronik ürünlerinin prototipinin daha hızlı yapılmasına imkan sağlamıştır.

Dünyada En Çok Oynanan Online Oyunlar-Oyun Oynayarak Para Kazanmak konusu ilginizi çekebilir.

Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı Artık Türkiye'de - Kurgu Gücü

Bilim Adamları Yapay Bir Rahim İçinde Prematüre Kuzu Büyütmeyi Başardı konusunu inceleyerek bilim hakkında yaşanan gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

CDT firmasının bünyesinde çalışan 90 çalışanın altmış çalışanını Ar-Ge çalışmalarından daha özenli ve kaliteli olması için oraya yönlendirildiği bildirildi. Bu konuya oldukça önem gösterdiklerini belirttiler ve nano mürekkep ve yazılım alanında da çalışmalarının en detaylı bir şekilde devam ettiğini bildirdiler. Peki Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı kaç tane var ? diye merak edenler için , Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcısının dünyada sadece 12 tane olduğunu CDT firması bildirmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..