Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Arasında Minecraft - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Temmuz 2018 Pazar

Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Arasında Minecraft

Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Arasında Minecraft - Kurgu Gücü
Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Arasında Minecraft
Minecraft severler için bu konu içerisinde sizlere Minecraft hakkında bilgi vereceğiz. Oyun dendiğinde son zamanlarda akla ilk gelen oyun olarak Minecraft geldi söylenebilir. Özellikle Youtube üzerinde bu oyun üzerine oldukça video çekilmiş durumda ver hala çekilmeye de devam ediyor. Belki de dünyanın en çok oynanan oyunlarından olan minecraft a ilgi oldukça fazla diyebiliriz.

Dünyada En Çok Oynanan Online Oyunlar-Oyun Oynayarak Para Kazanmak konumuzun ilginizi çekeceğini düşündük.

Minecraft nedir? diye merak edenler için kısaca anlatalım.

Minecraft blok yerleştirme ve maceralara devam etme oyunudur. Mucizeler, tehlikeler ve sırlarla dolu olup bataklıklı koylarda, buzlu dağlarda, büyük meralarda ve çok daha fazlasında oynanan hatta geniş açık arazide sonsuz olarak üretilen dünyalar şeklinde ayarlanan bir oyundur.



Peki Minecraft nasıl oynanır? diye merak edenler için, Minecraft oynamak için belirli bir yol ya da yöntem yoktur. Oyuncular kendi belirledikleri açık uçlu olarak oynadıkları bir oyundur.
Bunun yanı sıra Minecraft sizlere oyun içinde bir kaç mod sunmaktadır. Kısaca o modlardan bahsedelim. İlk olarak Yaratıcı Mod denilen ve oyuncuların hayal edebilecekleri her şeyi inşa edebilmeleri adına sunulan sınırsız kaynak modudur. Diğer bir mod ise Hayatta Kalma Modu olarak verilmektedir. Bu mod ile oyuncular kendilerini barındırabilecek, besleyebilecek ve savunabilecek bir dünya keşfetmesi ve kaynaklarını araştırması gereken yerlere denmektedir.

Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları Denilince Akla Gelen Ayakkabılar konumuz da ilginizi çekebilebilir


Doğru malzemeleri bulduğunuz sürece her türlü kullanışlı araçlar yapabilmek için çizim masasını kullanabilirsiniz. Kereste oluşturmak için ağaç yumruklayın ve keresteleri tahtaya dönüştürün. Ardında çalışma masası oluşturmak için tahtaları birleştirin.


Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Arasında Minecraft - Kurgu Gücü

Arkadaşlarınızı davet ederek oynayabilirsiniz ve davetlerin sınırı bulunmuyor. Fakat çevrim için sadece 10 arkadaş oynayabiliyorsunuz.


Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Arasında Minecraft - Kurgu Gücü

Su alemini güncellemek için tıklayınız.


Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Arasında Minecraft - Kurgu Gücü

Minecon destansı bir canlı minecraft yayını için tıklayınız.


Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Arasında Minecraft - Kurgu Gücü

Minecraft ürünleri : En harika Minecraft ürünlerini almak için tıklayınız.

Minecratf'ın orijinal resmi sitesine gitmek için tıklayınız. Siteye giderek Minecraft oyununu satın alma imkanınız olacaktır. Bilgiler tamamen Minecraft resmi sitesinden alınarak paylaşılmıştır.

2 yorum:

  1. Minecraft çok popüler bir oyun haline geldi gerçekten

    YanıtlaSil
  2. Çok eğlenceli bir oyun gerçekten bu minecraft

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..