ŞOK Çalışma Saatleri - ŞOK Haftanın Yedi Günü Açık Mı 2019 - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Temmuz 2018 Pazar

ŞOK Çalışma Saatleri - ŞOK Haftanın Yedi Günü Açık Mı 2019

ŞOK Çalışma Saatleri - ŞOK Haftanın Yedi Günü Açık Mı 2019 - Kurgu Gücü

Bu makalemizde sizlere ŞOK Çalışma Saatleri hakkında bilgiler sunacağız. ŞOK daha ucuza yok, yeterde atar ŞOK ŞOK ŞOK ve Hepsi iyi marka fabrikadan halka açık gibi sloganları kullanmaktadır. Alışveriş sektöründe rekabet arttıkça, marketlerde her bölgeye birer ikişer hatta üçer tane market açıyor. BİM ve A101 in hegomanyası altına giren market sektöründe, ŞOK marketleri de oldukça ilgi duyulan marketler arasında yer alıyor. En çok merak edilen konular arasında ŞOK hafta içi/hafta sonu çalışma saatleri geliyor. Ayrıca bunun yanı sıra ŞOK öğle arası başlangıç/bitiş saatleri nedir ? diye merak edenlerinde meraklarını giderebilmesi için konumuzu incelemeleri yeterli olacaktır. Peki ŞOK saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? diye merak edenler için ilk olarak onun cevabını sizlere sunacağız.




ŞOK Market hafta sonu çalışma saatleri de aynı hafta içi gibi aynı saatlere sahip olup, yine sabah 09:00 da hizmete başlayıp 21:00 da hizmete son vermektedir. Ayrıca haftanın yedi günü hizmet vermektedir.


Peki şimdi sizlere kurgücü olarak ŞOK hafta içi çalışma saatleri hakkında bilgi verelim. ŞOK Market hafta içi sabah saat 09:00 da mesaiye başlayıp, akşam saat 21:00'a kadar hizmet vermektedir. ŞOK öğle arası başlangıç/bitiş saatleri ise yoktur. Çünkü ŞOK öğle molası vermemektedir. Fakat sadece Cuma günleri Cuma Namazı için 1 saatlik bir ara vermektedir.

Aktüel Ürünler Katalogları için konumuzu inceleyebilirsiniz.

ŞOK ile evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz hemde ucuz fiyatlarla. Ayrıca ŞOK ülkenin önde gelen firmalarıyla çalışıp siz değerli alışveriş severlere en kaliteli ürünleri sunmaya çalışan market zincirlerindendir.

ŞOK Merkez şubesine ulaşmak için 0850 221 11 00 numarasını arayabilirsiniz ya da 0212 576 33 00 Müşteri Hizmetleri iletişim merkez numarasıyla irtibat kurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..