Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Temmuz 2018 Perşembe

Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri

Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü

Dünyanın en pahalı bilgisayarı hangisi diye illa ki merak ettiğimiz zamanlar olmuştur. Gün geçtikçe hem teknoloji hem de iletişim alanında gelişmeler oldukça artıyor. Öyle bilgisayarlar var ki günümüzde üretilmemiş fakat günümüzdeki en pahalı bilgisayarlar konumunda yer alabiliyorlar. Teknoloji ilerledikçe masaüstü bilgisayarların yerini en pahalı laptoplar alıyor.




10 - Lenovo Thinkpad W540 
Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü
Lenovo Thinkpad W540, 2.300 Dolar Fiyatına sahip olan bilgisayar listemizde yer alan en ucuz bilgisayar olarak yer almaktadır. 377x248x27.9 mm boyutlarına sahiptir. İşlemci olarak 3.7 GHz Intel Core I işlemcisine sahiptir. 8 GB Ram bulanan bilgisayarda 250 GB Dahili hafıza bulunmaktadır. Ayrıca Ram kapasitesi 32 GB'a kadar yükseltilebilmektedir. Yaklaşık 6 saatlik şarj kapasitesi bulunan ürünün ağırlığı 2.7 kilogramdır. Listemizin dünyanın en pahalı laptopları arasında onuncu sırada yer alıyor.




9 - Acer Ferrari 1100
Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü
Acer Ferrari 1100, Fiyat olarak 3.000 Dolar uygun görülerek listemizde 9. sırada yer alan bilgisayar, 12 İnç ekrana sahiptir. Daha önce kullanılmayan ve ilk olarak optik sürücünün kullanıldığı laptoptur. Dizüstü bilgisayarın üzerinde Ferrari logosu da bulunmaktadır. 2.3 GHz AMD işlemcisi olan ürünün çözünürlülüğü 1280x800 olarak ayarlanmıştır. 3 tane USB girişi bulunmaktadır. Bunla birlikte 4 GB Ram'e sahip üründe 1.3 mega kamera bulunmaktadır. En pahalı bilgisayarlar sıralamasında 9. sırada yer alıyor.





8 - Alienware 18
Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü
Fiyatı : 3.600 Dolar
Bu ürün dünyadaki en iyi bilgisayarlardan biri olarak bilinmektedir. Alienware 18, Intel Core i7 işlemcisi bulunan, Nvdia GPUs ile güçlendirilmiş ve gümüş ile eloksallanmış alüminyumdan kapağı üretilmiştir. 512 GB sabit sürücüsü bulunmaktadır.

7 - Dell Mobile Precision M6800
Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü
Fiyatı : 3.800 Dolar
Dell Mobile Precision M6800, 4 adet yüksek hızlı 3.0 porta erişilebilir özelliğe sahiptir. Sağlam olup olmadığı konusunda emin olunabilmek adına MIL-STD 810G testinden getirilmiştir. Alüminyum ve Magnezyum alaşımlı nir kasaya sahiptir. Ayrıca modern tasarımı ile de üstün bir tasarıma ve görselliğe sahiptir. Dünyanın en pahalı Laptopları arasında yedinci sırada yer alıyor.





6 - Stealth Macbook Pro by ColorWare
Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü
Fiyatı : 6.000 Dolar
Stealth Macbook Pro by ColorWare, Ekran rengi olarak özel bir mat renk seçilerek tasarlanmıştır. Stealth Macbook Pro özellik olarak 3.06 GHz CPU, 256 GB SSD Hard Disk, 8x SüperDrive, 8 GB Ram ve yumuşak bir kaplama malzemesine sahip olarak üretilmiştir. 15 inç ekrana sahip bu bilgisayardan şuana kadar sadece 10 adet üretilmiştir. 6.000 Dolar fiyatıyla dünyanın en pahalı laptopları arasında 6. sırada yer alıyor. Teknoloji hastaları için oldukça kaliteli bir bilgisayardır.


5 - Voodoo Envy 171
Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü
Fiyatı : 6.500 Dolar
Voodoo Envy 171, 17 İnç ekrana sahiptir. 1.3 Megapiksel Webcam bulunmaktadır. Ekran çözünürlülüğü 1920x1200 olarak üretilmiştir. 512 GB grafik belleğine sahiptir. Ayrıca 24 Renkten üretilmiştir. Teknolojinin son harikalarından bir laptoptur. 6.500 Dolar fiyatıyla en pahalı laptopları arasında 4. sırada yer alıyor.




4 - Ego for Bentley
Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü
Fiyatı : 20.000 Dolar
Son teknoloji ürünü olan Ego for Bentley, Ego firmasının ürettiği bir bilgisayardır. Pahalı bir ürün olduğu için sadece 250 Adet üretilmiştir. 160 GB sabit Diske sahiptir. VGA sistemine sahiptir. 3 USB girişi bulunmaktadır. Mobile AMD TurionTM 64 İşlemcisi olan bu ürün 2 GB Ram ile güçlendirilmiştir. Ekran çözünürlülüğü olarak 1280x800 olarak ayarlanmıştır. Kadınlar için iyi bir çanta görüntüsüne sahip, oldukça güzel görüntüsü var.


3 - MacBook Pro 24 Ayar Altın
Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü
Fiyatı : 30.00 Dolar
MacBook Pro 24 Ayar Altın, Şuan ki piyasa değeriyle yaklaşık 120 bin TL yapan bu bilgisayar teknolojinin son ürünü olarak gerçekten aklımızı başımızdan alacak bir fiyata sahiptir. Bilgisayar üretilirken 24 Ayar kaplama altın ile üretilmiş ve Apple logosu da elmaslarla işlenmiştir. 15.4 inç TFT ekrana sahip olan bilgisayarın, 160 GB dahili hafızası bulunmaktadır. Nvidia GeForce 8600M GT Grafik'e sahiptir. Neredeyse bir ev fiyatında olan bu bilgisayar, bazılarımız için küçük bir servet değerinde görülebilir ve bu fiyat ile dünyanın en pahalı laptopları arasında üçüncü sırada yer alıyor.




2 - Tulip E-Go Diamond
Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü
Fiyatı : 350.000 Dolar
Listemizin ikinci sırasında geldiğimizde diğer gördüğümüz bilgisayar fiyatları belki de bize çok az gelecektir. Bu bilgisayarın fiyatı yukarıda da yazdığı gibi tam olarak 350 bin TL dir. Lüks bir daire fiyatına tekabül ediyor resmen. Tulip E-Go Diamond, Elmas, yakut ve Paladyumdan üretilmiş beyaz altınlarla tasarlanmış ve şekillendirilmiş bu bilgisayar, satılan fiyatı oldukça hak ediyor diyebiliriz. Bir mücevher tasarımcısı olan Laurent de Beer tarafından tasarlanmıştır. Özelliklerine geldiğimizde gayet sıradan özelliklere sahip olduğunu görmeniz mümkün olacak. 2 GB Ram bulunan, 1280x800 ekran çözünürlülüğüne sahip olan ve AMD Turion 64-bit CPU bulunan bir bilgisayardır. Bu fiyatıyla teknolojinin son ürünü olan bu laptop, dünyanın en pahalı ikinci laptobu oluyor.




1 - Luvaglio 1 Milyon Dolarlık Laptop
Dünyanın En Pahalı Bilgisayar ve Laptopları Hangileri - Kurgu Gücü
Fiyatı : 1 Milyar Dolar
Bir bilgisayar en fazla ne kadar pahalı olabilir diyenler için işte cevap. Luvaglio'nun ürettiği bu bilgisayar tam tamına 1 Milyar Dolar ediyor. Dünyanın en pahalı bilgisayarı olarak bilinmektedir. Luvaglio 1 Milyar dolarlık laptobun yapımında Beyaz Altın,Deri ve Elmas kullanılmıştır.İngiltere asıllı Luvaglio şirketi üretmiştir. 17 İnç LED ekrana sahiptir. MP3 player, USB Bellek Yuvası, 128 GB Disk alanı bulunan ve ayrıca kendi kendini temizleyebilen entegre bir alete sahiptir. Teknolojik aletten çok, mücevher tasarımcıları tarafından tasarlanan bu alet sanki sanat eseri gibi duruyor. Açıkçası ben böyle bir bilgisayar alsam beni uzaya çıkarması, hatta ve hatta uçak olup beni uçurmasını isterim. Kurgücü.com olarak soruyoruz ; Ya siz ne dersiniz bu konuda ?

1 yorum:

  1. Vay be en pahalı bilgisayarın fiyatını görünce dilim tutuldu nevrim döndü

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..