Adsense Onay Maili Geldi Ama Reklamlar Görünmüyor Çözümü! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Temmuz 2018 Cuma

Adsense Onay Maili Geldi Ama Reklamlar Görünmüyor Çözümü!

Adsense Onay Maili Gelmesine Rağmen Reklamlar Hala Görünmüyor - Kurgu Gücü
Adsense Onay Maili Geldi Ama Reklamlar Görünmüyor Çözümü!
Bu makalemiz içerisinde adsense onay maili gelmesine rağmen reklamlar hala görünmüyor konusunu sizlere detaylı olarak sunmaya çalışacağız. Peki adsense onay maili geldi ama reklamlar görünmüyor? ne yapmam gerekiyor.. Aslında bu sorunun birkaç basit nedeni var. İşte o sebepleri sizlere kısaca açıklayacağız. Adsense onay maili gönderdi ama neden reklam görünmüyor. İşte detaylar...




Bundan önceki konularımızda mail gelme sürecinden sizlere detaylı olarak bahsetmiştik. Bu süreç hakkında bilgi almak için Adsense Sitemi Hala İnceliyor - Sitenizi İnceliyoruz adlı konumuzu inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunun yanı sıra sitenizin hangi kalitede olduğu ve adsensenin onay vermesi için nasıl bir içerik oluşumu izlenemeniz gerektiğini bilmiyorsanız Adsense için Sitenizin İçerik Sorunlarını Giderebilmeniz İçin Yapmanız Gereken Adımlar konumu inceleyerek daha fazla bilgiye ulaşma şansına sahip olabilirsiniz. Her şeye uygun bir şekilde içeriklerinizi oluşturdunuz ve kaliteli içeriklere sahip bir siteniz var. Bunun sonucunda adsense sizin sitenizin onaylandığına dair adsense onay maili gönderecektir.



Size gönderilen adsense onay maili şu şekilde olacaktır ; '' Tebrikler! AdSense hesabınız, web sitenizde AdSense reklamları göstermek üzere onaylandı. Birkaç saat içinde, etkin reklamlar görmeye başlayacaksınız. '' gibi bununla birlikte daha bir uzun e-posta alacaksınız. Bu e-posta sitenizin onaylandığı ve neler yapmanız gerektiğinin bilgisini veren bir e-posta olacaktır. Adsense onay maili hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki resmi inceleyebilirsiniz.

Adsense Onay Maili Gelmesine Rağmen Reklamlar Hala Görünmüyor - Kurgu Gücü
Adsense Onay Maili Geldi Ama Reklamlar Görünmüyor Çözümü!

Evet Adsense onay maili geldi ama reklamlar görünmüyor mu ? İşte bunun sebebi olarak bilinen ilk adın '' graylist '' durumudur. Graylist nedir ? Graylist demek sitenizin reklam için onaylandığı fakat hala inceleme içinde olduğu demektir. Adsense sizden şunu istiyor olacaktır. Siteniz onaylanmadan önce sağladığınız kitle hala kalıcı olarak devam ediyor mu ? Devam ettiğini gördüğü anda reklam aktif olarak görünmeye başlayacaktır. Graylist durumunda olması sizin içeriklerinizi kalitesiz olduğu ya da sitenizin kopya içeriklerden oluştuğu anlamına gelmez. Sadece sizin ziyaretçi kitlenizin sürekli olarak kalıcılığını tespit etmek adına olan bir durumdur.




Siz bu süreç içinde de yazılarınızı yazmaya devam edin. Yani kitlenizi hala içeride tutmaya devam edin. Süreç onaylandıktan sonra etkin reklamlar görünmeye başlayacaktır. Dediğim gibi bu noktada önemli olan durum Trafik artışı ve içerik kalitenizin devamlılığı olacaktır. Artık Adsense işleri daha da katı yaptı. Önceden hemen onay veriliyordu. Şimdi ise onay süreci adımları eskisinden daha fazla bulunuyor. Bu onay süreçleri boyuncu aktif Trafik artışını ve içerik kalitenizi sağlam tutmanız oldukça sizin için önemli bir nokta olacaktır. Adsense Site/Blog Onaylamamasının Nedenleri ni merak ediyorsanız konumu inceleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra Youtube kullanıcısıysanız '' Youtube'de Para Kazanmak İçin Yeni Kriterler '' konumuza da göz atarak Youtube'nin yeni kriterlerini inceleyebilirsiniz.

Kurgu Gücü olarak sizlere reklamlarınızı neden göremediğiniz hakkında bir bilgi yayınladık umarım bilgi kafanızdaki soru işaretlerini gidermiştir. Daha fazlası için kurgücü.com u takipte kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..