Egenin Hamsisi Dizisi Oyuncuları ve Oynadıkları Karakterler - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

31 Temmuz 2018 Salı

Egenin Hamsisi Dizisi Oyuncuları ve Oynadıkları Karakterler

Egenin Hamsisi Dizisi Oyuncuları ve Oynadıkları Karakterler - Kurgu Gücü

Yaz başladı ve yeni diziler de yavaş yavaş gösterim almaya başladı. Dizi severler için yine şen şakrak bir dizi geliyor. TRT 1 her sene olduğu gibi yine mütevazi bir diziyle seyircilerin karşısına çıktı. Ailecek izlenebilecek bir dizi olduğunu da söylemek isterim. Son zamanların belki de en çok sevilen erkek oyuncuları arasında yer alan Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir'in başrollerini paylaştığı Ege'nin Hamsisi dizisi ilk bölümüyle 16 Temmuz 2018 tarihinde start aldı. İlk olarak sizlere Ege'nin Hamsisi konusu ne olduğu hakkında bilgi verelim.



Ege'nin Hamsisi konusu, Karadenizli bir restaurant sahibi ile Egeli bir restaurant sahibi iki kişinin çevresi içinde gelişen ve bu iki kişinin kızı ve oğlu arasında yaşanacak olan bir aşk hikayesini anlatmaktadır. Ayrıca sizler için Ege'nin Hamsisi hangi gün ekranlarda olacağını da paylaşacağız. Peki Ege'nin Hamsisi oyuncuları kimler ? Belki de en çok merak edilen sorulardan bir tanesi de bu sorudur. Sizlere kısaca Ege'nin Hamsisi oyuncuları ve Ege'nin Hamsisi'nde oynadıkları karakterleri belirtelim. Ege'nin Hamsisi dizisinin sloganı Gönüller Bir Olsun diye geçmektedir.


Ege'nin Hamsisi Oyuncuları işte sizler için tek tek konumuzda paylaşılacak. İlk olarak sizlere Ege'nin hamsisi Karadenizli aileyi tanıtalım. Tabi şunu da söylemeden edemeyeceğim Ege'nin hamsisi oyuncuları nereli diye merak edenler de çok olduğu için sizlere için nereli olduklarını da kısaca konu içerisinde belirteceğiz.

Ege'nin Hamsisi dizisinde Şevket Gerginoğlu karakterini canlandıran Uğur Çavuşoğlu'dur. Şevket karakteriyle çabuk sinirlenebilen, Zeynep ile Ömer'in babası olan usta bir aşçıdır. Uğur Çavuşoğlu nereli ? Uğur Çavuşoğlu gerçekte Artin doğumludur.

Bakınız = Elçin Sangu Kimdir, Kaç Yaşında? Elçin Sangu Boyu ve Kilosu

Ege'nin Hamsisi dizisinde Zeynep Gerginoğlu karakterini canlandıran Bestemsu Özdemir'dir. Zeynep karakteriyle tam bir Laz kızı olup babası gibi inatçıdır. Mimarlık bölümünü bitirip mimar olmuştur. Ömer'in ablasıdır. Aşkı ise hiç beklemediği küçük Ege kasabasında bulmuştur. Bestemsu Özdemir nereli ? Bestemsu Özdemir gerçekte İstanbul doğumludur.

Ege'nin Hamsisi dizisinde Melahat Çınar karakterini canlandıran İclal Aydın'dır. Melahat karakteriyle çok sevecen biri olan fakat tersine denk gelindiğinde eyvah eyvah dedirten biridir. Enginar Kalbi'nin sahibi tam bir Ege kadınıdır. Deniz ve Derya'nın annesidir. İclal Aydın nereli ? İclal Aydın gerçekte Nevşehir doğumludur.

Ege'nin Hamsisi dizisinde Deniz Çınar karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu'dur. Deniz karakteriyle dürüst ve mert bir Ege delikanlısıdır. Hayatı kasabaya taşınan Karadenizli aile sayesinde alt üst olur. Tam bir kalp adamıdır ve kalbiyle hareket eder. Uraz Kaygılaroğlu nereli ? Uraz Kaygılaroğlu gerçekte Balıkesir doğumludur.

Ege'nin Hamsisi dizisinde rol alan diğer oyuncular

Derya Çınar - Buse Meral - Deniz'in kardeşi, Melahat'ın kızı
Fikret Gerginoğlu - Asuman Dabak - Şevket'in ablası - Zeynep ve Ömer'in halası
Eşref Üzüm - Haldun Boysan - Çay Bahçesi Sahibi
Dursun Dursunoğlu - Eser Eyüboğlu - Zeynep belalısı
Rehber Sinan - Utku Ateş - Turist Rehberi
Sevim Üzüm - Uğur Demirpehlivan - Eşref'in Meraklı karısı
Nuri Pekyaman - Hakan Bilgin - Kasabanın belediye reisi
İbo Kasapoğlu - Mustafa Şen - Mahallesin Kasabı
Hatçe Kasapoğlu - Bengi Öztürk - Kasap İbo'nun karısı
Bekir Kuru - Cem Cücenoğlu - Oya'nın kocası, Eşrefcan'ın babası
Ömer Gerginoğlu - Celal Öztürk - Şiir delisi - Yazdığı şiirler sayesinde popüler oluyor
Ahmet Tütüncü - Ali Akdal - Kasabanın balıkçısı
Eşrefcan Kuru - Emir Ali Doğrul - Oya ve Bekir'in yaramaz oğlu
İpek Parlak - Asya Kasap - Kerem'e aşıktır. Güzellik delisidir.
Mert Parlak - Berke Acar - İpek'in geçinemediği ikizidir.
Zehra - Eylül Demirpehlivan
Kerem - Ozan Cura
Mercan - Muharrem Bayrak
Hale - İlayda Yıldırım
Firuzan - Büşra Şenol
Eda - Ceyda Saltadal

Kurgu Gücü olarak sizlere Ege'nin Hamsisi oyuncuları hakkında bilgiler sunmaya çalıştık. Aradığınız bilgiyi bulabileceğinizi düşünüyoruz. Ayrıca kurgücü sitemizi sürekli takipte kalarak diziler hakkında daha fazla bilgi edinme şansına sahip olabilirsiniz.

İlgili Konular
1- En İyi Soygun Dizisi 'La Casa De Papel' İncelemesi
2- Netflix'in Love 101 - Aşk 101 Adlı Yapımına Tepkiler Yağıyor
3- Vis A Vis 1. Sezon 1. Bölüm Özeti: Locked Up

2 yorum:

  1. Bestemsu Özdemir tam aradığım güzellikte bir kadın , böyle bir kadın karşıma çıksa hiç kaçırmam. İclal Aydın da hiç yaşlanmayan ve gittikçe daha da güzelleşen bir kadın, ayrıca bu Ege'nin hamsisi dizisinde denizin kardeşi derya da çok güzel bir kız , rolünü da gayet iyi yapıyor

    YanıtlaSil
  2. TRT filmleri önceden çok çok güzeldi insan izlerken çok etkileniyordu. Ama şimdi jenerasyonlar falan değişince millet sapık sapık filmler diziler izlemeye başladı

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..