Jason Statham Yeni Film The Meg Ağustosta Vizyonda - Fragman İzle - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Ağustos 2018 Çarşamba

Jason Statham Yeni Film The Meg Ağustosta Vizyonda - Fragman İzle

Jason Statham Yeni Film The Meg Ağustosta Vizyonda - Fragman İzle - Kurgu Gücü

Belki de sinema severlerin merakla beklediği başrollerinde Jason Statham'ın oynadığı '' The Meg '' filmi Ağustos ayında vizyona giriyor. Peki The Meg filmi konusu; Soyunun tükenmiş olduğu düşünülen bir deniz yaratığının derin denizaltına saldırmasıyla başlar her şey. Pasifik Okyanusunun en derinliklerinde hasar görmüş bir şekilde denizaltı aracı kalmıştır. Bunun üzerine Vizyoner Çin okyanus bilimcisi, her ne kadar kızı gönülsüz de olsa, mürettebatı kurması için derin denizaltı kurtarma dalgıcı  olan Jonas Taylor'ı çağırır. Jonas Taylor burada Jason Statham oluyor.


İlginizi Çekebilir = Bilim Kurgu Filmleri Gelecekte Yaşanacak Şeylere İşaret Mi ?

Jonas denizin etrafından dolaşan bu yaratıkla daha öncede karşılaşmıştır. İki buçuk milyar yıl önce soyunun tükendiği düşünülen ve tarih öncesinden kalan bu yaratık, 23 metre boyutuna sahip bir Megalodon'dur. Denizaltında sıkışıp kalan mürettebatı kurtarmak için kendi hayatını riske atması gereken Jonas, hem korkularıyla yüzleşip dünyanın en büyük yırtıcısının karşısına çıkmak zorunda. Sizlere muhteşem aksiyon filmi sunacak The Meg derinlerdeki dehşet Ağustos ayında korku filmi severler için vizyona girecek. Bilim kurgu tadında da işlenecek The Meg meraklıları tarafından heyecanla vizyona girmesi bekleniyor.



Yapım yılı 2018 olan The Meg'in dağıtımcısı Warner Bros Turkey olup yapımda da Warner Bros bulunmaktadır. Yönetmenliği Jon Turteltaub'un yaptığı filmin başrollerinde, Jonas Taylor karakteri ile Jason Statham yer alıyor. Suyin rolünü  Bingbing Li canlandırıyor. Morris rolünde Rainn Wilson, Mac rolünde Cliff Curtis, Zhang rolünde Winston Chao, Meiying rolünde Sophia Shuya Chai, Jaxx karakterinde Ruby Rose, Portland Polisi olan DJ rolünü Page Kennedy canlandırıyor.


Peki Meg vizyon tarihi ne zaman ? diye merak edenler için net bir tarih var. Sizlere vizyon tarihi hakkında da bilgi verelim.
The Meg : Derinlerdeki Dehşet Vizyon Tarihi : 10 Ağustos 2018

İlginizi Çekebilir = Türkiye'nin Gelmiş Geçmiş En Komik Adamı Kemal Sunal'ın Filmleri

Kurgu Gücü her alanda bilgi sunmaya devam ediyor. Jason Statham'ın aksiyon dolu Meg filminin vizyon tarihi ve Meg oyuncuları hakkında bilgiler sunduk. kurgücü sitemizi takipte kalın.

1 yorum:

  1. İşin içinde Jason statham varsa o film muhteşem ötesi olmuştur. Zaten fragmanı da çok kaliteli olduğunu gösteriyor

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..