Adsense Ödemeleri Ne Zaman Yapılır NET BİLGİ - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Ağustos 2018 Perşembe

Adsense Ödemeleri Ne Zaman Yapılır NET BİLGİ

Adsense Ödemeleri Ne Zaman Yapılır NET BİLGİ - Kurgu Gücü

Adsense ile iş yapmaya başlamış yeni arkadaşların en çok merak ettiği sorulardan biri de adsense ödemeleri ne zaman yapıyor sorusu oluyor. İşte bizde kurgücü olarak sizlere bu konu hakkında net bilgi vereceğiz. Yani adsense'in kendi belirtiği bilgileri kendi cümlelerimizle net bilgi olarak sizlere sunacağız. Adsense ödeme alma işlemi yapabilmeniz için için belirli ödeme eşiği bulunmaktadır.



Bu ödeme eşiğine ulaştığınızda ödemeleriniz sıkıntısız bir şekilde gerçekleşecektir. Evet şimdi sizlere adsense ödeme tarihleri ne zaman olduğu konusunda bilgileri sunalım. Çoğunuz adsense ödemeleri ne zaman yapılır diye merak ediyor olabilirsiniz. Artık merak etmenize gerek kalmadı. Çünkü kurgu gücü sizlere adsense ödeme tarihleri ne zaman olduğu hakkında bilgileri net bilgi olarak sunacaktır.



Adsense ödemeleri ayın kaçında yapıyor ? Öncelikler adsense ödemelerinin döngüsünün aylık olarak hareket ettiğini bilmenizi istiyoruz. Ay boyunca sizlere tahmini kazanç şeklinde gösterilir ve bunun ardından takip eden ay ile birlikte kazançlarınız kesinleşir. Kesinleşen bu sonuçları İşlemler sayfanıza girerek görebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Adsense PİN Kaç Günde Gelir-Adsense PİN İsteme

Adsense ödeme tarihleri ne zaman ? Adsense ödemelerinizi bakiyenizin ödeme eşiğini aşması durumunda ve herhangi bir bekletme durumunuz yok ise ayın 21 ile 26'sı aralığında yapmaktadır. Adsense ödemesini tam olarak ne zaman alacağım diyorsanız; bu sizin bulunduğunuz ülkenin saat dilimine, ayın 21. günü olan günün hafta sonuna denk gelmesi buna binaen bir tatil gününe denk gelmesi ve hangi ödeme şeklini seçtiğinize bağlı bir şekilde değişkenlik göstermektedir. Bu konuda bir örnek verecek olursak; Nisan ayı tahmini kazançlarınızın gerçekleştiğini düşünelim. 3 Mayıs'a kadar olan, 1-30 Nisan dönemine ait kesinleşen toplam kazançlarınızın İşlemler sayfasında kayıtlı olduğunu göreceksiniz. Bunun ardında Nisan ayı kazançlarınız ve bakiyenizde bulunan tüm krediler için 21 Mayıs'da ya da buna yakın tarihler içinde toplu bir ödeme yapılmaktadır.

İlginizi Çekebilir = Adsense Onay Maili Gelmesine Rağmen Reklamlar Hala Görünmüyor

Bir de adsense ödemeleriniz şuanda bekletilmektedir gibi bir cevap ile karşılaşıyorsanız, bunun nedeni ise ödeme ayarlarınızı yaparken Ödeme Planla kısmına tarih girmiş olabilirsiniz. Ödeme Plan kısmına tarih girerseniz ödemeleriniz o tarihe kadar bekletilir.



Bu ayarı düzeltmek için adsense giriş yapın.
Sol tarafta bulunan sayfadan '' Ödemeler '' seçeneğine tıklayın.
Sağ tarafta açılan sayfada aşağıya doğru inin ve Ayarlar yazan yerde '' Ayarları Yönet '' seçeneğine tıklayın.
Daha sonra '' Ödeme Planı '' yazan yerde Bekleme Yok yazıyorsa sıkıntı onla alakalı değildir. Eğer ki Bekletiliyor yazıyorsa hemen kalem işaretine tıklayıp düzenlemeye geçin ve '' Ödememi Planla '' yazan yerdeki tarihi kaldırın.

Evet arkadaşlar bu makalemizin de sonuna geldik. Sizlere daha yararlı içerikler sunmak adına konularımız gün gün güncellenmektedir. Bilgiler tazeliğini her zaman koruyacağından emin olabilirsiniz. Bizi takipte kalınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..