Google Botlarına Ping Çekerek Sitenizi Üst Sıralara Çıkarabilirsiniz - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Temmuz 2019 Pazartesi

Google Botlarına Ping Çekerek Sitenizi Üst Sıralara Çıkarabilirsiniz

Google Botlarına Ping Çekerek Sitenizi Üst Sıralara Çıkarabilirsiniz - Kurgu Gücü

Belki de çoğunuzun bildiği bir konu olan fakat İnternet ortamına yeni giren kişilerin bilgisinin olmadığını düşündüğüm '' ping çekmek '' hakkında oldukça çok arama yapılmaktadır. Bu makalemizde sizlere Google Botlarına Ping Çekerek Sitenizi Üst Sıralara Çıkarabilirsiniz %100 Başarı adlı konumuzu detaylı olarak anlatacağız. Ping nedir ? dendiği anda aklınıza direk google ve indexleme kelimeleri gelmeli. Ping çekmek ne demek ?



Ping çekmek demek sitenizin google botları tarafından indexlenmesi demektir. Belki şu soruyu sorabilirsiniz; google zaten konuları indexlemiyor mu ? Tabi ki indexliyor fakat ping çekerek konularınız google botları ya da diğer arama motoru botları tarafından daha hızlı indexlenmesini sağlayabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir = AdMatic Reklam Teknolojileri: Adsense Alternatifi AdMatic Reklam Şirketi

Peki ping çekmek sitemi üst sıralara çıkarır mı ?  ya da şöyle söylemek gerekirse ping çekmek sitemi  üst sıralara neden çıkarsın ? diye soracak olursanız, onu şu şekilde açıklayayım; sitenizin google botları tarafından hızlı indexlenmesi demek kaliteli içeriğinizden daha çabuk haberdar olması demektir. Kaliteli içeriği gören arama motorları hızlı indexlenme sayesinde konularınızı bir üst plana çıkartacaktır. Teknoloji çağında olduğumuz bu dönemlerde bu bilgiler bir site sahibi için oldukça önemli bilgiler olduğunu unutmayın. Ara ara ping çekerek sitenizdeki konuları arama motorları robotları tarafından daha çabuk indexlenmesini sağlayın.



Tabi şu durumu da size söylemeliyim ki kopyala/yapıştır içerik ya da kalitesiz içeriğiniz bulunuyorsa ping çekmeyi denemeyin. Boş yere zaman kaybedersiniz. Çünkü ne yaparsanız yapın, özgün içerikler olmadığı sürece sitenizi ön plana çıkarmanız mümkün olmayacaktır.

Ping nasıl atılır diye merak eden oldukça çok fazla kişi var. Ping çekmek için çeşitli siteler bulunmaktadır. Bu siteler içinde bazı siteler ping çekmese de ping gönderildi diyor onlara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Çünkü yalandan olduğu için pek bir işe yaramıyor. Özellikle güvenli diyebileceğiniz sitelerde ping çekerseniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bu siteler içinde WordPress temalı siteler daha güven verici ve gerçek ping gönderdiği bilinmektedir. Tavsiyem özellikle WordPress temalı sitelerden ping çekmeniz olacaktır. Bunun dışında kod bilenler için kendi kodlarınızı ayarlayarak ping çekme imkanınız da vardır.

İlginizi Çekebilir = Ücretsiz Web Sitesi Nasıl Kurulur %100 Kazanma Garantili ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..