PDF Dosyası Düzenlemenin En Kolay 2 Yolu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Temmuz 2019 Pazartesi

PDF Dosyası Düzenlemenin En Kolay 2 Yolu

PDF Dosyası Düzenlemenin En Kolay 2 Yolu - Kurgu Gücü
PDF Dosyası Düzenlemenin En Kolay 2 Yolu
Pdf nasıl düzenlenir sorusu muhtemelen bir çok kişinin merak ettiği sorulardan bir tanesidir. Bilgisayarınız Pdf dosyalarını açıyor fakat düzenleme sıkıntısı yaşıyorsanız çözümünüz bizde. O zaman fazla sözü uzatmadan Pdf dosyası nasıl düzenlenir, online pdf düzenleme programları var mıdır? gibi sorularınıza cevap verelim.


Pdf düzenlemek için sizlere en kolay iki yol sunacağız. Bunlardan ilki bilgisayarınıza pdf düzenleme programı yüklemek olurken diğer seçenek ise online pdf yazı düzenleme siteleri olacak.. Bunlar arasında tabi ki program yüklemek yerine online pdf düzenleme seçeneği size daha cazip gelecek olsa da yine de bilgi olması açısından sizlere sunalım.



Konumuza geçmeden önce neden pdf dosyası düzenleme konusunu yazdığım hakkında başımdan geçen bir olayı anlatarak devam etmek istiyorum. Geçenlerde Kurgu Gücü sitemizi tanıtma amaçlı olarak bir el ilanı bastırmak istedik fakat el ilanı formatını hazırlarken karşımıza pdf ile bir tasarım yapılması gerektiğini söylediler. Bunun üzerine verilen örnek pdf dosyasını indirip açtık fakat düzenleme gibi bir şansımız olmadığı için şimdi kim program yükleyecek de uğraşacak dedik. Aradan biraz zaman geçti şu el ilanı işini halledelim artık dedik. Her neyse araştırdık ettik online pdf düzenleme siteleri olduğunun farkına vardık. Düzenlememizi yapıp el ilanımızın siparişini verdik. Oldukça da kolay ve anlaşılır bir şekilde hem pdf yazı düzenleme yaparken hem de pdf resim düzenleme yapabildik. Hangi siteden yaptığımızı konumuzun devamında sizler için paylaştık.


Bilgisayara Program Yükleyerek Pdf Dosyası Düzenleme


PDFelement

Pdf Düzenleme Programı - PDFelement - Kurgu Gücü
PDF Dosyası Düzenlemenin En Kolay 2 Yolu
Bu programı bilgisayarınıza yükleyerek pdf dosyası düzenleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz fakat PDFelement programının ücretli bir program olduğunu belirtmeden edemeyeceğiz. PDFelement programının iki sürümü bulunuyor. Bunlardan biri standart sürüm olup pro erişimi olmayan basit işlemleri rahatlıkla yapabileceğiniz bir sürümdür. Diğeri ise daha fazla ekipmana ulaşmanızı sağlayan bir sürümdür ve standart sürüme göre biraz daha fazla ücreti vardır. Tamam pdf nasıl düzenlenir sorusu için güzel bir program ama ücretli olması açıkçası biraz caydırıcı seçenek olarak duruyor.



Adobe Acrobat

Pdf Düzenleme Programı - Adobe Acrobat - Kurgu Gücü
PDF Dosyası Düzenlemenin En Kolay 2 Yolu
Adobe Acrobat programı da aynı PDFelement gibi ücretli bir pdf düzenleme programı olmasıyla dikkat çekiyor. Ücretli olmasından dolayı pekte paylaşmak istemesek de en azından bilgi olsun diye paylaşmak istedik. Çünkü oldukça kaliteli bir program olduğunu söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir = Sitenizin Mobil Veya Masaüstü Hızını Ve Performansını Test Edin

Online Pdf Dosyası Düzenleme


Açıkçası herkesin ilk tercihi online pdf düzenleme seçeneği olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü bilgisayara yükleyip yer kaplayacağına online pdf yazı düzenleme işlemi yaparım daha kolay olur. Zaten çok çok aham şaham bir şey yapacak olan kişi ücretli pdf programlarını kullanır ama ben ufak çaplı işlerimi halledeyim diyorsanız pdf yazı düzenleme ya da pdf resim düzenleme gibi işlemleri aşağıda vereceğimiz online pdf düzenleme sitesinden yapabilirsiniz.



Sejda Online PDF Editor

Online Pdf Düzenleme Sitesi - Sejda Editör - Kurgu Gücü
PDF Dosyası Düzenlemenin En Kolay 2 Yolu
Sejda Online PDF Editor, Online pdf düzenleme siteleri için keşfettiğim ve oldukça işime yarayan pdf düzenleme sitelerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Konumuzun başında da anlattığım el ilanı basma konusunda pdf düzenleme yaptığım site burası olduğunu belirtmek isterim. Sizlerde pdf dosyalarınızı ücretsiz bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Kullanımı da oldukça basit olan pdf düzenleme editörü sayesinde rahatça düzenleme yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Türk Bilim Kurgu Filmleri Neden Gelişmiyor Diye Sorduran 13 Film

1 yorum:

  1. Haldun panik28.07.2019 14:16

    Hocam valla eline sağlık senin sayende pdf dosyası nasıl düzenlenir diye ararken en sonunda işimi hallettim

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..