Makalelerde Anahtar Kelime Kullanmak Sitenizi Üst Sıralara Çıkarır - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Temmuz 2019 Pazartesi

Makalelerde Anahtar Kelime Kullanmak Sitenizi Üst Sıralara Çıkarır

Makalelerde Anahtar Kelime Kullanmak Sitenizi Üst Sıralara Çıkarır - Kurgu Gücü
Makalelerde Anahtar Kelime Kullanmak Sitenizi Üst Sıralara Çıkarır
Anahtar kelime nedir ? Anahtar kelime demek sitenizi büyütmeniz de en büyük kaynaklardan biridir. Anahtar kelimelerin doğru girilmesi sitenizin googlede üst sıralara yükselmesini sağlar. Şimdi şöyle düşünün, bir reklam yapmak istiyorsunuz ve bu reklamda sizin firmanızı ya da ürününüzü tanıtan bir ibare olmadan ön plana çıkma şansınız ne kadar ? tabi ki oldukça düşük bir ihtimal.


Google de sizden onu istiyor ve diyor ki konunuzu ya da makalenizi tanıtmak adına yani algılamak adına bana en iyi kelimeleri cümleleri sunmalısın. Sunduğun bu kelimelerde öyle sade tek başına değil de cümle içerisinde anlam bütünlüğünü koruyacak bir şekilde sunmalısın diyor. Bu yüzden anahtar kelimelerinizi oldukça iyi yerlerde kullanmaya özen gösterin aksi halde google sizi kolay kolay google dizinine bile eklemeyecektir. Şunu da söylemek isterim ki yani kendi tespitlerim doğrultusunda, makale içinde anahtar kelime kullanmak sitenizin üst sıralara çıkmasın %100 rol oynuyor ve sitenizi google 1. sıraya yükseltmekte bu anahtar kelimelere çok önem veriyor.


Anahtar Kelimeyi Nasıl ve Nerede Kullanmalıyım ?

Anahtar kelimeyi çok iyi seçmelisiniz. Seçtiğiniz anahtar kelime konunuzu çok iyi analiz etmesi lazım.Anahtar kelimenizi konu içerisindeki, cümlelerinizin arasında kullanmanız gerekiyor. Sadece laf olsun diye gibi cümle olmayan ve ortaya bir yere anahtar kelimenizi yazarsanız, örneğin; Kurgu Gücü diye boş bir yere yazarsanız bu size hiçbir şey kazandırmayacaktır.

Sizin için Web sitesi kurarken nelere dikkat edilmeli ? bu konununda ilginizi çekebileceğini düşündük.

Anahtar Kelime Kaç Tane Yazılmalı ?

Anahtar kelime kaç tane yazılmalı sorusu aslında makalenizin uzunluğuna bağlı olarak değişken gösterebilir. Yeri gelir bir tane yazarsınız tutar o da oldukça zor bir ihtimal, yeri gelir 4-5 tane yazarsınız iyi sonuç alırsınız. Çok uzun makalelerde ( 1500 Kelimeli makaleler gibi ) konunuzu anlatacak 8-9 tane anahtar kelime yazabilirsiniz. Tabi bu sadece bir tavsiyedir. Konunuzu ifade ettiği süre anahtar kelimeler ekleyin ve çokta fazlasına kaçmayın.

Anahtar Kelime Uzunluğu Ne Kadar Olmalı ?

Anahtar kelime uzunluğu ne kadar olmalı diye oldukça merak eden kişi var. Anahtar kelimenizi 15 ile 75 harf arasında tutmanızda sakınca olmayacağını düşünüyorum. Kelime bazında düşünürsek 2 ile 10 kelime olabilir. Yeter ki konu içerisinde anlamlı bir yerde kullanmaya dikkat edin ve konunuzla alakalı olsun.

İlginizi Çekebilir = Adım Adım Doğal Yollardan Backlink Nasıl Alınır-Backlink Ne İşe Yarar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..