Witcher 3 Yeni 5.1 HD Doku Paketi Meraklıları İçin Yayınlandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Temmuz 2018 Pazartesi

Witcher 3 Yeni 5.1 HD Doku Paketi Meraklıları İçin Yayınlandı

Witcher 3 Yeni 5.1 HD Doku Paketi Meraklıları İçin Yayınlandı - Kurgu Gücü

Kurgu Gücü olarak sizlere makalemizde Witcher 3 oyuncuları için muhteşem bir haber veriyoruz. Witcher 3 yeni 5.1 HD Doku Paketi meraklıları için yayınlandı ve bizde bunu sizlere bildirmek istedik. Bu oyunun dokularını geliştiren Witcher 3 HD Reworked Project’in yeni sürümü yayınlandı. Hızlı teknoloji döngüsü bulunan bilgisayarların, oyunların geliştirilen grafiklerinin kısa zamanda eskimesine neden olmaktadır.



Witcher 3'ü GTX 1080 ile oynayan bir Witcher 3 oyuncusu GTX 1080 Ti kullanmaya başladığı anda, yeni oluşan GPU oyun için oldukça fazla geliyor. Oyuncu grafik kalitesinin üst seviyeye çıkması adına ek güç olan doku paketlerini kullanmak istiyor. Bunun üzerine bize yardımcı olabilecek mod geliştiricileri yardımımıza yetişiyor. Witcher 3 Doku Paketi severleri için yayınlandı.

Oyunun doku kalitesini arttıran Witcher 3 HD Reworked Project bir mod olarak adlandırılıyor. Mod sayesinde oyun içerisinde bulunan ahşap, zemin ve taş benzeri yüzeylerin çözünürlülüğü üst seviyelere çıkartıp yüksek çözünürlülük ile oyun oynamanızı sağlıyor.. Bunun sonucunda ise genel bir görüntü kalite artışı görülüyor. HD Reworked Project, bir önceki sürümünde 709 MB alan yer kaplıyorken, yeni doku paketinin yayınlanan 5.1 sürümüyle daha da yükselerek 1.5 GB boyutuna çıkıyor. 709 MB alandan 1.5 GB alana çıkması demek eklenen dokuların sayısının da arttığı anlamına geliyor.

Şuanda Witcher 3 Yeni HD Doku Paketini indiren 485.399 kişi bulunuyor ve hızla da artmaya devam ediyor.

Sizde Witcher 3 Yeni HD Doku Paketinin yayınlanan sürümünü indirmek için Nexus Mods sitesi üzerinden Witcher 3 HD Reworked Project yazarak indirme imkanına sahip olabilirsiniz.

Witcher 3 Yeni HD Doku Paketi 5.1 Görselleri



Witcher 3 Yeni 5.1 HD Doku Paketi Meraklıları İçin Yayınlandı










İlginizi Çekebilir = Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..