Teknoloji Harikası Bu Cihazlar Adeta Geleceğe Damga Vuracak - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Temmuz 2018 Pazartesi

Teknoloji Harikası Bu Cihazlar Adeta Geleceğe Damga Vuracak

Teknoloji Harikası Bu Cihazlar Adeta Geleceğe Damga Vuracak - Kurgu Gücü

Teknolojinin hızına yetişmek neredeyse mümkün değil. Her gün yeni yeni şeyler çıkıyor ve bunları görüpte şaşırmamak mümkün değil. Bu makalemizde geleceğin cihazları yani teknoloji harikası bu cihazlar adeta geleceğe damga vuracak diyebileceğimiz cihazları sizlere tanıtacağız. Belki biz bu cihazları göremeyeceğiz ama yeni nesiller için oldukça teknolojik cihazlar olacağı kesin. Birbirinden harika olan bu teknoloji harikası cihazlar nelerdir ? İşte bu sorunun cevabını konumuzu inceleyerek bulabileceksiniz. Ayrıca teknoloji haberleri son gelişmelerini de sitemizde güncel olarak bulabilirsiniz.



Teknoloji diyince o kadar çok şey aklımızda canlanıyor ki. Bunların başında en büyük teknolojik cihazlardan biri cep telefonları geliyor. Bir sürü farklı modelleriyle günümüzde iletişimimizi kolaylaştıran bu cihazlar teknolojinin en güzel örneklerinden biri olarak gösterilebilir.

Şimdi sizlere geleceğe damga vuracak bu cihazları tek tek paylaşacağız...



Hayvanların Ne Düşündüğünü Aktaracak Cihaz

Hayvanların ne düşündüğünü aktaracak cihaz sayesinde artık hayvanların ne düşündüğü insanlara aktarılabilecek.


Taşınabilir Ağrı Kesici Aygıt
Artık ağrılara son verilecek. Bu taşınabilir ağrı kesici aygıt ile artık ağrılarınızı engellemek için yanınızda taşıyabileceğiniz bir aygıt olacak.


Her Daim Çevrimiçi Olanlara Özel Tuvalet Standı
Her Daim Çevrimiçi Olanlara Özel Tuvalet Standı olayını her ne kadar saçma da bulsam bu sistemi yine de teknolojinin daha fazlalaştığını hissettirmektedir.



Ölçüm Yapan Akıllı Parmak Cihazı
Ölçüm Yapan Akıllı Parmak Cihazı ile teknolojide bir adım daha atılmış olunacak.


Selfie Ayakkabıları
Günümüzün belki de en hastalık haline gelen durumlarından biri de Selfie akımı oldu. Herkes milyonlarca hatta milyarlarca selfie çekiyor. Buna binaen Selfie ayakkabıları teknolojiye bir adım daha attıracak.


Yiyecekleri Soğutmaya Yarayan Biyopolimer Kullanan Buzdolabı
Son teknoloji ile hazırlanacak olan Yiyecekleri soğutmaya yarayan biyopolimer kullanan buzdolabı ürünü oldukça teknolojik bir cihaz olacağa benziyor.



Tırnak Saati
Teknoloji yeni yeni çılgınlıklar yapmaya devam edecek gibi görünüyor. Bunlardan biri de tırnak saati oluyor.


Şeffaf Televizyon Ekranı
LCD gibi ekranları olan televizyonlara ek olarak şeffaf televizyon ekranı üretimi yapılması hedefleniyor. Teknoloji çılgınlık hat safhada devam ediyor.


Havlularınızı kurutan ve bakterilerden uzak tutan sistem
Havlularınızı kurutan ve bakterilerden uzak tutan sistem sayesinde temiz dezenfektan bir hayat sürebileceksiniz. Teknoloji hayatı kolaylaştırmaya devam edecek gibi duruyor.


Kalem Yazıcısı


Robot Valiz
Bu teknoloji ürünü olacak robot valiz eşyalarınızı taşıma konusunda oldukça iyi.



Havada Süzülen Koltuk
Havada süzülen koltuk ile teknoloji de bir adım daha atılacak ve konforunuz daha da arttırılacak.


Duş Dairesi
Duş Dairesi duş almanızı daha çok kolaylaştıracak bir teknolojiyle üretilecek.


Instagram Odaklı Fotoğraf Makinesi


Dinlediğiniz Müziğe Dokunmanızı Sağlayan Hoparlör


3D Kalemi

2 yorum:

  1. gerçekten teknoloji bizi 10 yıl iiçinde esir alacak gibi duruyor.geçen gün makyaj yapan robotu görünce şok olmuştum.burdada havada süzülen koltuğa bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle teknoloji bizi iyice saracak gibi bakalım daha ne gibi gelişmeler olacak :) Teknoloji alanındaki tüm gelişmeler için bizi takipte kalın

      Sil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..