PUBG oyuncuları 1 Milyon Dolarlık Ödül İçin Yarışıyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Temmuz 2018 Pazar

PUBG oyuncuları 1 Milyon Dolarlık Ödül İçin Yarışıyor

PUBG oyuncuları 1 Milyon Dolarlık Ödül İçin Yarışıyor - Kurgu Gücü
PUBG oyuncuları 1 Milyon Dolarlık Ödül İçin Yarışıyor
PUBG oyun alanında dünyanın en iyi e-spor oyunlarından biridir ve bu oyuna oldukça ilgi büyüktür. PUBG Corporation, PGI Charity Showdown adı altında 1 Milyon Dolar ödüllü bir turnuva düzenleyerek, kazanılan tüm ödülü belirlenen bir yardım kuruluşuna verileceğini bildirdi. Yani bir yandan da yardım kuruluşları için çok güzel bir etkinlik olduğu söylenebilir. Teknolojinin artmasıyla daha da gelişen oyun sistemleri sayesinde bu tur etkinlikleri görebilmek çok güzel oluyor. Muhteşem bir yarışma olacak bu turnuvada 40 Yayıncı ve 40 Profesyonel PUBG oyuncuları 1 Milyon Dolarlık Ödül İçin Yarışıyor.


PUBG turnuvası 27 Temmuz'da başlıyor. PUBG 1 Milyon Dolarlık Sosyal Sorumluluk Yarışması düzenleme kararı aldı. Tüm Dünya tarafından bilinen 40 profesyonel PUBG oyunucusu ve 40 yayıncı rekabet içerisine girecek. PUBG Corporation, PlayerUnknown’s Battlegrounds oyuncularının canlı olarak 1 milyon dolar için yarışacağını duyurdu. PGI Charity Showdown adı verilen turnuva canlı olarak yayınlanacak. Yayın TwitchTV de canlı olarak yayınlanacak. 1 Milyon dolar ödül için, kurulan takımlar kıyasıya mücadele verecek. Ödülü kazanan ekip, ödülü kendi belirledikleri bir yardım kuruluşuna bağışlayacaktır.


PUBG Global Invitational 2018 kısaltılmış şekli PGI 2018 olan turnuva, Türkiye saati ile 27 Temmuz 2018 saat 17:00 da başlayacak ve Berlin şehrindeki Mercedes-Benz Arena da gerçekleşecektir. Twitch dünyasında en çok tanınan kişiler arasında olan Shroud, Ninja, Moondye, Dr DisRespect, Sacriel, Rubiu5, Willyrex'in 1 Milyon dolarlık ödül için rekabete sahne olacak bir turnuva olacaktır.


PGI Charity Showdown yarışması şu şekilde düzenlenecektir.

Orijinal haritası, Erangel üzeriden 4 maç şeklinde oluşan Birinci Şahıs Perspektifi (FPP) setlerle gerçekleştirileceği söylenmektedir. Her takım, iki profesyonel PUBG oyuncusu ve iki yayıncıdan oluşacaktır. Takımlar 1 milyon dolarlık ödül için yarışacaklar ve kazanılan ödül bağış yapılacaktır.

İlginizi Çekebilir : Dünyada En Çok Oynanan Online Oyunlar-Oyun Oynayarak Para Kazanmak

Toplam Ödül 1 Milyon Dolar
  • Birinci Takım tam tamına 600.000 dolar kazanacaktır ve kendi seçtikleri yardım kuruluşuna bağışlanacaktır.
  • İkinci Takımın kazanacağı ödül ise 300.000 dolar olarak belirlenmiştir. Belirlenen bu ödül takımın seçtiği yardım kuruluşuna bağışlanacaktır.
  • Üçüncü ve ödül kazanacak son Takım ise 100.000 dolar kazanacak. Kazandığı ödülü ise kendi belirledikleri yardım kuruluşuna verilecektir.


Türkiye saati ile saat 17:00 da başlayacak olan PUBG turnuvası, 27 Temmuz 2018 tarihinde canlı olarak TwitchTV de canlı olarak yayınlanacaktır. Teknoloji harikası PUBG severlerin etkinliğe günlük biletleriyle Berlin'deki turnuvayı herhangi bir ek ücret ödemeksizin takip etme şansına sahip olacaklar. E-Spor ürünü olan PUBG'ın düzenleneceği tarih aralıkları şu şekildedir; PGI 2018 turnuvası dünyanın her yerinden katılacak 20 profesyonel oyuncu ile Dünya Şampiyonu Unvanı kazanmak için 25-29 Temmuz tarihleri arasında mücadele edeceklerdir.

Daha fazla bilgi için PUBG'ın Resmi sitesi olan PUBG Global Invitational Berlin 2018 sitesinden incleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..