Dünyanın En Pahalı 14 Erkek Ayakkabısı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Temmuz 2018 Cumartesi

Dünyanın En Pahalı 14 Erkek Ayakkabısı

Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları Denilince Akla Gelen Ayakkabılar - Kurgu Gücü

Ayakkabılar günlük yaşamımızda oldukça önemli ürünlerden bir tanesi yer alıyor. Kiminde marka tutkusu oluyor kiminde ise ayağıma uysun da yeter düşüncesi oluyor. Kimi pahalı ayakkabıları giymeyi tercih ederken kimimizde cebine göre hareket edebiliyor. Bu makalemizde sizlere dünyanın en pahalı erkek ayakkabıları hakkında bilgi vereceğiz. Tabi bunlar içinde bazıları dudak uçuklatacak fiyatta olduğu için incelerken oldukça şaşıracaksınız.




Normalde bir ayakkabıya en fazla verilebilecek fiyat 1500 TL olsa bile listemizdeki fiyatlar oldukça uçuk denebilecek fiyatlar. Tabi bu ayakkabıları çoğu kişinin kullanması zor olacaktır. Kimi parasından dolayı, kimi ise mücevherlerle kaplı olmasından dolayı tercih etmediği için. Zaten listemizdeki ayakkabıları günlük hayatta giymek pek mümkün olmayacaktır. Elmas işlemeli bir ayakkabıyı günlük hayatta giymek garip bir durum olacaktır elbet. Konumuzun içerisinde en pahalı erkek ayakkabıları markaları arasıdan Nike, Testoni, Tom Ford, Louis Vuitton, Aubercy, Stefano Bemer, Berlutti ve New&Lingwood gibi markaların ayakkabıları yer alıyor.



En Pahalı Erkek Ayakkabıları - elmas kaplı Tom Ford ayakkabısı - Kurgu Gücü
Listemizin en başında elmas kaplı Tom Ford ayakkabısı geliyor. Fiyatı 2 Milyon Dolar olan bu ayakkabı, dünyanın en pahalı ayakkabısı olarak zirvede yer alıyor. Tom Ford ayakkabısının bir çiftini tamamen elmasa kaplanarak yapılıyor ve bunun sonucunda karşımıza 2 Milyon Dolarlık ayakkabı çıkıyor.


Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - Nike Air Force1 Elmas İşlemeli Ayakkabı - Kurgu Gücü
Listemizin ikinci sırasında 50 bin dolar ücreti ile Nike Air Force1 Elmas İşlemeli Ayakkabı yer alıyor. Elmas işlemeli bir ayakkabı olan olan Air Force1, karanlık bir ortama girildiğinde etrafı baya bir parlatır. Marka logosu saf altından yapılan ayakkabıda tam tamına 11 karat elmas kullanılmıştır.



Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - House of Testoni - Kurgu Gücü
Üçüncü sırada yer alan diğer bir ayakkabı ise House of Testoni ayakkabıları oluyor. Fiyatı tam tamına 38 Bin Dolar olan bu ayakkabı için bir araba fiyatında olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Adeta mücevher gibi olan bu ayakkabı tamamen timsah derisinden yapılmıştır. Testoni bu tarz ürünleriyle oldukça meşhur bir marka diyebiliriz.

Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - Nike Air Zoom - Kobe 1 - Kurgu Gücü
Dünyanın en pahalı erkek ayakkabıları listesinde dördüncü sırada yine bir Nike ürünü olan, Nike Air Zoom - Kobe 1 geliyor. Bir çift ayakkabısının piyasadaki şuan ki değeri tam tamına 30 bin dolardır. Air Zoom koleksiyonun bir parçası olan bu ayakkabıdan sadece piyasaya 25 Adet sürülmüştür ve göz alıcı bir özelliğe sahiptir. Abd'nin Teksas, Chicago, Los Angeles ve New York kentlerine göre isim verilen bir ayakkabı modelidir. Kobe adını duyunca da benim aklıma Abd li bir basketbolcu Kobe Bryant'a özel yapıldığını da düşünmedim değil.

Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - Altın Ayakkabı - Kurgu Gücü
Diğer bir en pahalı ayakkabı ise Altın Ayakkabı oluyor. Listemizin beşinci sırasında yer alan bu ayakkabının bir çiftinin değeri 24 bin dolar olarak belirlenmiştir. Bu ayakkabıların her bir tanesi özel olarak 600 gram altından yapılmıştır. Nike tarafından 2007 yılında piyasaya sürülen bu muhteşem koşu ayakkabıları, basında oldukça ilgi görmüştür.



Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - Louis Vuitton - Kurgu Gücü
Timsah derisinden üretilen Louis Vuitton'un bir çift ayakkabısı için belirlenen fiyat tam tamına 10 bin dolardır ve listemizde altıncı sırada yer alıyor. Çanta, ayakkabı ve birden çok ürünüyle moda sektöründe önemli markalardan biri olan Louis Vuitton'un ürettiği bu ayakkabı büyük bir özen gösterilerek el yapımıyla yapılmıştır ve dünyanın en pahalı erkek ayakkabıları arasında yerini almıştır.


Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - Nike Altın Spor Ayakkabı - Kurgu Gücü
Yine karşınıza Nike'ın bir modeli olan Nike Altın Spor Ayakkabısı geliyor. Listemize 5 bin 400 dolar fiyatı ile yedinci sırada yer alıyor. Gündelik kullanım için uygun değiller, çünkü fiyatları oldukça yüksektir. Yatırımcılar ve Nike tutkunları için mükemmel bir modeldir. Altın suyundan yapılan zarif bir ayakkabıdır. Dünyada En Çok Oynanan Online Oyunlar-Oyun Oynayarak Para Kazanmak ilginizi çekebilir.




Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - Aubercy Elmas İşlemeli Ayakkabı - Kurgu Gücü
4 bin 700 dolar fiyata sahip olan Aubercy Elmas İşlemeli Ayakkabı listemize sekizinci sırada yer alıyor. Son zamanlarda moda tasarımcıların günlük kullanıma yönelik eşyalara pırlanta ve elmas gibi değerli taşlar eklemesi baya bir meşhur oldu. Aubercy ise bu özelliği en iyi uygulayan markalardan biri. Elmas işlemeli olan bu ayakkabı dünyanın en pahalı erkek ayakkabıları denilince akla gelen ayakkabılar listesinde yerini alıyor.




Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - Stefano Bemer Ayakkabı - Kurgu Gücü
Stefano Bemer ayakkabısı ise 2 bin dolar fiyatıyla listemizde dokuzuncu sırada yer alıyor. Daha önce Gucci adına ayakkabı üretimi yapan bu marka, geçtiğimiz senelerde Gucci ile yollarını ayırıp, kendi ayakkabılarını üretme kararı verdi. El yapımı dendiğinde ilk akla gelen marka Stefano Bemer ayakkabıları oluyor. Sanat eseri dozunda olan bu ürünlerin üretimi tam tamına 3 ay sürmektedir.


Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - Berlutti Rapieces Repriess - Kurgu Gücü
Berlutti Rapieces Reprises ayakkabıları ise Bin 900 dolar fiyatıyla listemizin onuncu sırasında yer alıyor. En özel ayakkabı tasarımıyla tanınan bu markadan ayakkabı almak için bir davetiye göndermeniz gerekiyor. Eğer davetiyeniz kabul edilirse ayakkabınız üretilmeye başlanıyor. Fiyatı Bin 900 dolar olsa da üretime göre durum değişmektedir.

Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - New Lingwood - The Russian Calf Modeli - Kurgu Gücü
Listemizde on birinci sırada yer alan ayakkabı New&Lingwood – The Russian Calf modeli ayakkabıları oluyor. Bu marka ayakkabıların ücreti Bin 550 dolar olarak listelenmektedir. Dünyanın en dayanıklı ve zarif ayakkabıları üreticileri arasında yer alan New&Lingwood, Rus oligarklarının en çok sevdiği markalardan biri olarak biliniyor.



Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - Testoni - Kurgu Gücü
Listemizin on ikinci sırasında yer alan Testoni Norvegese ayakkabılarının fiyatı Bin 500 Dolar olarak belirlenmiştir. Daha önce muhtemelen duyduğunuz bir marka olan Testoni, tartışmasız dünyanın en büyük birinci sınıf ayakkabı üreticisi olarak biliniyor. Her biri el yapımı olan bu ayakkabılar, Testoni markasının sahip olabileceğiniz en ucuz fiyatlarından biridir.

Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - John Lobb 2005 - Kurgu Gücü
Dünyanın en pahalı ayakkabıları arasında yer alan John Lobb 2005 ayakkabısı listemizde on üçüncü sırada yer alıyor. Ürünün fiyatı ise 1.280 Dolar olarak etiketlenmiştir. Klas ve nazil bir havaya sahip olan bu ayakkabılar, maun ve abanoz renge sahiptirler. 2005 de üretilen bu ayakkabılar oldukça sevildiği için dünyanın çoğu yerinde hala giyilmektedir.




Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları - Tanino Crisci - Lilian - Kurgu Gücü
İşte listemizin son sırasında yer alan ayakkabı ise Tanino Crisci – Lilian ayakkabısı oluyor. Güncel etiket fiyatı 1.250 Dolar olan bu ayakkabı, el yapımı olup hem zarafet sunan hemde yürüme deneyimini en üst düzeye çıkaran bir ayakkabıdır. Premium ayakkabı ücretleri içinde en çok bilinen markadır.

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..