Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Temmuz 2018 Cumartesi

Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri

Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri - Kurgu Gücü
Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri
Sizlere her gün inanılmaz şeyler sunmaya devam ediyoruz. Bugünkü makalemizde sizlere fiyatını duyduğunuzda inanamayacağınız dünyanın en pahalı saatleri konu başlığı altında sunumda bulunacağız. Düşünün ki bir kol saati var ve bu saatin fiyatı normal bir kişinin yaşadığı apartman dairesinin fiyatının neredeyse milyon katı denebilecek fiyatta. Çevremizde 200 TL lik saat alıp kolun takıp hava atanlar belki de bu fiyatları gördüğünde, kendinden utanabilirler. Çünkü konumuz içerisinde dünyanın en pahalı saatleri var ve hepsi de milyon dolarlar ediyor.


En pahalı diyince aklınıza ne kadar gelebilir ki ? Mesela benim aklıma olsa olsa 100 Bin Lira olsun derim. Çünkü 100 Bin Lira bile bir kol saati için verilecek miktar bile değil. Alt tarafı zamanı gösteren bir saat işte. Aşağıda listeleyeceğimiz dünyanın en pahalı kol saatlerini, insan fiyatından dolayı koluna takamaz. Yani açıkçası ben takamam hatta müzeye koyar sergiletirim o derece. Belki de en çok sorulan sorulardan biri olan dünyanın en pahalı kol saati ne kadar ? sorusu oluyor. Bu soruya konu içerisinde cevap bulacaksınız. Bunun yanı sıra dünyanın en pahalı saatinin markası nedir ? diye soran bir çok kişi bulunuyor. Bu tür sorular sürekli merak edilenler arasında yer almaktadır.



Breguet Grande Complication, Marie Antoinette

Dünyanın En Pahalı Saati - Breguet Grande Complication, Marie Antoinette - Kurgu Gücü
Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri
Listemizin en pahalı saati 30 Milyon Dolar ile '' Breguet Grande Complication, Marie Antoinette '' oluyor. Şu soru çok soruluyor dünyanın en pahalı saati ve özellikleri nelerdir ? diye işte dünyanın pahalı saatini şuanda görüyorsunuz. Bu saatin kısaca hikayesini anlatalım. 1775 yılında Abraham-Louis Bregeut, saat atölyesini kurmadan Fransız Jet sosyetesinden oldukça sağlam bağlantılar kurmaya başlamıştı. Bu bağlantıların en başında kraliyet ailesinden olan Kraliçe Marie Antoinette gelmekteydi Kraliçe, Breguet'in saatlerini çok beğeniyordu. Bir gün Kraliçe Marie Antoinette bir saat siparişi verdi. Bu saatin projesine Breguet, 1782 de başlayıp anca 1827 yılında tamamladığı bilinmektedir. Projenin tamamlandığı tarihte hem Breguet hemde Marie Antoinette ölmüşlerdi. Saatin şuan ki bu kopyası tam tamına 3 yılda tamamlandı ve şuanda dünyanın en pahalı saati konumuda yer alıyor. Bu fiyatı uyunca bunu kim alabilir diye düşünüyorsanız işte dünyanın zengin 10 adamı kimler olduğunu inceleyebilirsiniz.



Chopard 201-Carat

Dünyanın En Pahalı Saati Chopard 201-Carat - Kurgu Gücü
Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri

Listemizin ikinci sırasında görsel ihtişamıyla göz dolduran 25 Milyon Dolar değerine sahip '' Chopard 201-Carat '' geliyor. Etrafında bulunan değerli taşlarla muhteşem bir görsellik kazandırılan saat dünyanın en pahalı 2. saati olarak listemizde yerini aldı. Özellikle kadınlara hitap ettiğini söylemek mümkün.



Patek Philippe, Henry Graves Jr. Cep Saati

Dünyanın En Pahalı Saati Patek Philippe, Henry Graves Jr. Cep Saati - Kurgu Gücü
Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri

Diğer iki saatin fiyatına göre fiyatı daha az fakat fiyatını duyan sıradan hayat yaşayan insanlar için oldukça zengin bir miktar olduğunu düşündüğüm '' Patek Philippe, Henry Graves Jr. Cep Saati ''saatinin fiyatı tam tamına 11 Milyon Dolar olarak bilinmektedir. Bu fiyatla dünyanın en pahalı saatleri arasında 3. sırada yerini aldı.





Patek Philippe, ‘Calibre 89

Dünyanın En Pahalı Saati Patek Philippe, ‘Calibre 89 - Kurgu Gücü
Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri

'' Patek Philippe, ‘Calibre 89 '' kol saati tam olarak 6 Milyon Dolar değerine sahip bir saattir. Beyaz altın, sarı altın, gül altın ve platinin kullanıldığı bu saat tam tam tamına 1.1 kilogram ağırlığındadır. Listemizde dünyanın en pahalı saatleri arasında 4. sırada yer almaktadır.



Hublot Big Bang

Dünyanın En Pahalı Saati Hublot Big Bang - Kurgu Gücü
Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri

Big Bang görünümünde dalış saati olarak kullanılabilen, 300 metreye (30 bar) kadar su geçirmezliği bulunan, Tek yöne dönen bezeli olan,  Seramikten, gül rengi altından ve paladyumdan üretilen saat kasaları bulunan ve 44 mm ve 48 mm büyüklüğünde saat kasaları olan  Hublot Big Bang'in değeri ise tam tamına 5 Milyon Dolar olarak fiyatlandırılmış ve dünyanın en pahalı kol saatleri arasında 5. sıradaki yerini almıştır. Bu kadar başka ne pahalı olabilir diyorsanız işte dünyanın en pahalı 6 arabası fiyat ve özellikleri konumuzu inceleyebilirsiniz.



Breguet & Fils, No.2667 Precision

Dünyanın En Pahalı Saati Breguet & Fils, No.2667 Precision - Kurgu Gücü
Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri

Listemizin en düşük fiyatına sahip olan '' Breguet & Fils, No.2667 Precision '' kol saatinin değeri tam tamına 4 Milyon 600 Bin Dolar olarak fiyat listelerinde yerini almış ve dünyanın en pahalı kol saatleri kategorisinde 6. sırayı almıştır. Aslında oldukça sade bir görüntüsü olan bu saatin bu kadar fiyat etmesi insana oldukça ilginç gelmiyor değil.

1 yorum:

  1. Breguet Grande Complication, Marie Antoinette bu saat şimdi 30 milyon dolar mı yani? yuh be alt tarafı zamanı gösteriyor arkadaş. Biz ömrümüz boyunca çalışsak o kadar para kazanmayız.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..