Adsense PİN Kaç Günde Gelir-Adsense PİN İsteme - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Temmuz 2018 Cuma

Adsense PİN Kaç Günde Gelir-Adsense PİN İsteme

Adsense PİN Kaç Günde Gelir - Adsense PİN İsteme - Kurgu Gücü
Adsense PİN Kaç Günde Gelir-Adsense PİN İsteme
Bu makalede sizler için Adsense PİN Kaç Günde Gelir sorusu öncelikli olmak üzere, Adsense PİN İsteme hakkında da bilgiler sunmaya çalışacağız. İncelemelerim sonucunda çoğu kişi Adsense PİN gelmiyor diye sorular sormuş. Tüm bu sorularınıza bu konumuz içerisinde cevap bulacaksınız. Adsense PİN nedir ? diye soranlar için PİN demek sizin adsenseden ödeme alabilmeniz demektir. Bir defa Adsense size bir kod gönderiyor. Bu kodu adsense hesabınızda belirtilen yere girmeniz gerekiyor. PİN gelmeze yenisini isteyebiliyorsunuz. Konu içerisinde ayrıca adsense PİN kodu doğrulama hakkında da bilgiler bulabilirsiniz.

İlk olarak PİN ne zaman gelecek sorusuna yanıt verelim. PİN'iniz hesap bakiyenizin ilk defa doğrulama eşiğine ulaştıktan bir kaç gün sonra yazdırılır ve normal bir zarf içinde posta ile yollanır. PİN'ler genelde iki ile dört hafta arasında sizlere ulaşmaktadır. Fakat bulunduğunuz bölgeye göre de bu süre uzayabilmektedir. Adsense onay maili gelmesine rağmen hala reklamlar görünmüyor diyorsanız konumu inceleyebilirsiniz.

Diğer sorulardan biri de PİN'i ne zaman girmem gerekiyor sorusu oluyor. PİN ilk oluşturulduğu tarihten itibaren 4 ay içinde hesabınıza girmeniz gerekmektedir aksi halde girmezseniz reklam gösterimleri durdurulacaktır.

PİN'i nereye gireceğim ? sorusuna yanıt olarak ise PİN size gönderildiğinde adsense hesabınızda bir kart oluşturuluyor. Adsense bunu otomatik kendi oluşturmaktadır. İşte o kartta yazan yere size gönderilen PİN'i gireceksiniz.

PİN'im gelmezse ne yapmalıyım ? Size PİN beklenenden de uzun bir süre olup da hala gelmediyse, o zaman yeni PİN isteyebilirsiniz. Adsense Yeni PİN nasıl istenir diye soracak olursanız ; Adsense hesabınıza giriş yapın. Adsense anasayfasında PİN doğrulama kartını bulun. Kartı görmek için Daha Fazla Göster seçeneğine tıklayın. Ardından '' Doğrula '' ya tıklayın. PİN'i yeniden gönder seçeneğine tıklayın. Böylelikle adsense sizin fatura adresinize yeni bir PİN gönderecek.
NOT : Önceki PİN size ulaşırsa, o PİN'i girebilirsiniz. Çünkü size gönderilecek yeni PİN de aynı olacağını unutmayın.

Adresim yanlışsa ne olur diye soracak olursanız, yeni PİN istemeden hesabınızdaki ödeme adresinizin doğruluğundan emin olun. Eğer ki adresinizde hata varsa veya yeni bir yere taşındıysanız, hesabınızdaki ödeme adresinizi değiştirin. Adsense adresimi nasıl güncelleyebilirim ? Adresinizi güncellemek için öncelikle Adsense hesabınıza giriş yapın. Ardından Sol menüden Ödemeler seçeneğine tıklayın. Daha sonra Ödemeleri Yönet seçeneğine tıklayarak Ad ve Adres bölümündeki kalem işaretine tıklayarak Adres kısmını düzenleyin ve sonra kaydet seçeneğine tıklayınız.

Adsense Kimlik belgesi ve Fatura Fotokopisi İster mi ? Bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösteren bu özelliği adsense anasayfanızdaki bildirimler ile takip edebilirsiniz. Gerekli görüldüğü taktirde size bilgi sunulacaktır.

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..