Düğün Dernek 1 Hd Film İzle: Ahmet Kural İle Murat Cemcir Klasiği - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Ağustos 2019 Cumartesi

Düğün Dernek 1 Hd Film İzle: Ahmet Kural İle Murat Cemcir Klasiği

Düğün Dernek 1 Hd Film İzle: Ahmet Kural İle Murat Cemcir Klasiği - Kurgu Gücü
Düğün Dernek 1 Hd Film İzle: Ahmet Kural İle Murat Cemcir Klasiği
Düğün Dernek 1 izle, komedi filmlerinin başta gelen ikilisi Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in rol aldığı bir sinema filmidir. Yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Selçuk Aydemir oturduğu Düğün Dernek 1, ilk olarak 6 Aralık 2013 tarihinde vizyona girdi. Aradan bir yıldan fazla bir süre sonra gişelere tekrar 21 Mart 2014 tarihinde giriş yaptı.

Düğün Dernek 1 Türkçe dublaj izle, yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir'in senaryosunu da kaleme alarak çektiği bir film olmasıyla da dikkat çekiyor. Belki de Türkiye'deki en komik ikililerden olan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, komedi filmleri türünün gerçekten hakkını vererek işlerini yapıyor ve insanların bu stresli yaşantılarında bir nebze de olsa gülümsemelerine fırsat sağlıyorlar. Filmde Türk sinemasına büyük katkı sağlayan Rasim Öztekin'in de olduğunu söylemesek olmaz. Çünkü her girdiği rolü alnının akıyla on numara oynuyor.



1 saat 46 dakikalık bir süreye sahip olan Düğün Dernek 1 izle filminin senaryosunu yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir kaleme alırken, yapımcılığını ise Necati Akpınar üstlenmiştir. Bunun yanı sıra filmin müziklerini ise Aytekin Ataş'ın yaptığını da belirtmekte fayda olacaktır.

İlginizi Çekebilir = Türk Komedi Filmleri: Ailecek Şaşkınız 2018 Film İncelemesi

Düğün Dernek 1 Oyuncuları

Düğün Dernek 1 oyuncuları ilk olarak Fikret yani Tüpçü Fikret olarak filmde geçen karakteri Ahmet Kural, Çetin karakterini Murat Cemcir, İsmail karakterini Rasim Öztekin, Jelena Bozic, Barış Yıldız, Devrim Yakut, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun rol alırken yanı sıra Erol Aksoy, Zerrin Sümer, Kemal İnci, Reyhan İlhan, Lelde Dreimane, Toms Liepajnieks, Rihard Lepels, Rihard Lepels, Burak Satıbol, Cemil Şahin ve Yeliz Kuvancı gibi oyuncularda Düğün Dernek 1 izle filminde rol almıştır.


Düğün Dernek 1 Konusu
Düğün Dernek 1 Hd Film İzle: Ahmet Kural İle Murat Cemcir Klasiği - Kurgu Gücü
Adından anlaşılacağı gibi zaten düğün muhabbetlerinin konu alındığı fakat işin içinde tam bir komedinin olduğu Düğün Dernek 1 full izle konusu hakkında kısaca bahsedelim. Filmin ana konusu Sivas/Esenyurt köyünde yaşayan bir adamın oğlunun yurt dışından gelip evlenmek istemesi sonrası olayları konu alıyor. İsmail adında bir adam ailesiyle beraber Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşamaktadır. İsmail'in oğlu Tarık ise yurt dışında yaşamaktadır. Günlerden bir gün Tarık yurt dışından Sivas'a ailesinin yanına döner. Tabi ilk başta herkes Tarık'ın memleket hasreti üzerine köyüne döndüğünü zannetse de sonradan işin altında bir şeyler olduğu anlaşılır. Tarık evlenmek için dönmüştür. Tarık, Letonya'da görevli olarak çalışmaktaydı ve Letonya'da Monica adına bir kızla birliktedirler.



Monica ve Tarık'ın aynı ülkede birlikte çalışmalarının tek yolu ise evlenmeleridir. Tabi Tarık her ne kadar babasından olur evlenin oğlum demesini istese de İsmail, oğlunu kuru kuru Düğün Dernek olmada evlendirmek istemez fakat oldukça da çok vakitsiz ve hazırlıksız yakalanmıştır. Buna rağmen " Ben oğluma Düğün Dernek yapmadı dedirtmem! " demesi üzerine Çetin, köyün öğretmeni Saffet ve Tüpçü Fikret'i de bir araya getirerek, elde hiç para olmadan 10 gün içerisinde Düğün Dernek yapma hazırlığı içerisine girmektedirler. Tüpçü Fikret, İsmail'e benim Sivas'taki bağlantılarım sayesinde sana otelde düğün yapacağız diyerek, tanıdığım dediği arkadaşının oteline doğru yola koyulur. Tabi otel vardığında kafasına tüp yiyerek geri dönünce, mecburen köy meydanında sade bir düğün hazırlığı başlar. Düğün Dernek hazırdır fakat asıl mesele ve eğlence düğünün olduğu gün gece yaşanacaktır. Tüpçü Fikret ve Çetin'ini bir sürü belanın sardığı, devenin sırtında gelinin kaybolduğu ve gelini ülkesine geri götürmek içine gelen mafya gibi bir sürü komedi dolu sahneler izleyeceksiniz.

İlginizi Çekebilir = Türk Dram Filmleri: Hadi Be Oğlum 2018 Film İncelemesi

Rasim Öztekin gibi bir usta oyuncunun da rol aldığı Düğün Dernek tek parça izle, hem konusuyla hem oyuncu kadrosuyla 2013 senesinden bu yana kadar hiç sıkılmadan arka arkaya izlediğimiz komedi filmlerinden bir tanesidir. Filmi izleyen biri olarak hatta 4-5 defa izleyen biri olarak Tüpçü Fikret yani Ahmet Kural'ın sahneleri beni kahkahaya boğan en iyi yerler oldu diyebiliriz.

6 yorum:

  1. Düğün Dernek 1 filmini belki de 5 defa izlemişimdir fakat Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in sahnelerine hep tekrar tekrar gülmüşümdür.

    YanıtlaSil
  2. Düğün Dernek 1 izle benim favori filmlerimden bir tanesi.

    YanıtlaSil
  3. Biraz argo konuşsalar da güldürmeyi başardıkları Düğün Dernek 1 filmini gerçekten beğenerek izledim

    YanıtlaSil
  4. Düğün dernek 1 de bu tüpçi fikretin sahneleri beni bitiriyor ya

    YanıtlaSil
  5. Bir filmde Ahmet Kural ile Murat Cemcir varsa o film on numara komik olur. Örnek bu film düğün dernek 1 harika..

    YanıtlaSil
  6. Düğün dernek 1 de 2 de harikaydı

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..