Dani Ceballos Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Ağustos 2019 Cumartesi

Dani Ceballos Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Dani Ceballos Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - Kurgu Gücü

Sosyal medya gündeminde genç futbolcu Dani Ceballos var. 100 binden fazla kişi Ceballos hakkında konuşuyor. Peki Dani Ceballos kimdir? Hangi takımda oynuyor? Daha önce hangi takımlarda oynamıştır? Dani Ceballos nerelidir? Dani Ceballos'un yaşı kaçtır? gibi merak edilen genç futbolcu Dani Ceballos hakkında tüm detaylar konumuzda yer alacak...





Sosyal medyanın gündemine oturan özellikle de Twitter gündemlerinde yer alan #Ceballos 100 binlerce kişi tarafından konuşuluyor. Peki kimdir bu Ceballos? Henüz genç bir yaşa sahip olan İspanyol bir futbolcudur. Ceballos 7 Ağustos 1996 tarihinde doğmuştur. Orta saha mevkisinde oynayan genç oyuncu, şuanda güncel olarak İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal kulübünde oynuyor. 179 cm boyunda olan genç futbolcu ayrıca İspanya U21 milli takımında da görev alıyor.


Arsenal'a 25 Temmuz 2019 tarihinde transfer olan Ceballos, 30 Haziran 2020'de sözleşmesi sona erecek. 2012/13 sezonunda Real Betis'in Altyapıdan Real Betis Juvenil A takımına transfer oldu. 2014/15 sezonunda Real Betis Juvenil A takımından Real Betis B takımına transfer oldu. 2015/16 sezonunda Real Betis B takımından Real Betis'e transfer oldu. 2017/18 sezonunda Real Betis'den Real Madrid'e transfer oldu. Güncel kulüp olarak da şuanda 2019/20 sezonunda Real Madrid'den Arsenal'a transfer oldu.



Dani Ceballos güncel piyasa değeri ise 30.000 milyon Euro olarak biliniyor. Ceballos kupa başarısında, 2017/18 sezonunda Real Madrid ile şampiyonlar ligi şampiyonu yine aynı sezonda yine Real Madrid ile İspanyol Süper Kupa kazandı. Yine 2017/18 sezonunda Real Madrid ile UEFA Supercup-Sieger kupasını kazandı. 2015'de İspanya U19 Avrupa Şampiyonu, 2019'da İspanya U21 Avrupa şampiyonu, 2018'de Real Madrid ile FIFA Klub-Weltmeister kupasını kazandı.

İlginizi Çekebilir = Yıldız Oyuncu Muhammed Salah Kimdir ? Hangi Takımlarda Oynamıştır ?

2 yorum:

  1. Ceballos neden bu kadar konuşuldu ki bence çokta iyi değil

    YanıtlaSil
  2. Ceballos adamdır adam tam bir genç yetenek

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..