Kevin De Bruyne Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Ağustos 2019 Cumartesi

Kevin De Bruyne Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Kevin De Bruyne Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - Kurgu Gücü

Sosyal medyada diğer bir gündem konusu Manchester City'nin yıldız oyuncusu Kevin De Bruyne oldu. Kevin De Bruyne genç yaşlarda futboluyla adını duyurmuş ve Manchester City'in kanatları altına girmişti. Peki Kevin De Bruyne kimdir, kaç yaşındadır, hangi takımlarda oynamıştır? İşte Kevin De Bruyne hakkında tüm detayları sizlere konumuzda sunacağız.





Kevin De Bruyne, şuanda İngiltere Premier Ligi ekiplerden Manchester City'in kadrosunda yer alıyor. M. City'e 30 Ağustos 2015 senesinde gelen De Bruyne, 30 Haziran 2023 senesine kadar da sözleşmesi mevcuttur. 28 Haziran 1991 doğumlu olan De Bruyne, Belçikalı bir futbolcudur. Belçika Milli takımında da forma giymektedir. Boyu 181 cm olan Belçikalı futbolcu Kevin De Bruyne, mevki olarak orta sahada oynamaktadır. Bir aksilik olmazsa 2023 senesine kadar M.City forması giyecek olan De Bruyne'nin güncel piyasa değeri 130.00 milyon eurodur.


Kevin De Bruyne Oynadığı Takımlar
Kevin De Bruyne şuan ki takımı M. City dışında bir çok kulüpte forma giydi. İşte o kulüpler şu şekilde; Gent Altyapı, KRC Genk Altyapı, KRC Genk U17, KRC Genk U19, KRC Genk, Chelsea, Werder Bremen ve Wolfsburg gibi takımlarda da forma giymiştir. En son oynadığı kulüp ise Wolfsburg olup, 2015/16 sezonunda M. City'e transfer oldu ve hala güncel olarak futbolunu bu takımda devam ettiriyor.



Kevin De Bruyne Kazandığı Kupalar
2015'de Almanya'da yılın futbolcusu seçilmiştir. 2020 İngiliz Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.2015/16 Wolfsburg ile Almanya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. 2009'da Genk ile Belçika Kupa şampiyonluğu yaşadı. 2010/11 sezonunda Genk ile Belçika Ligi şampiyonluğu yaşadı. 2014/15 sezonunda Wolfsburg ile Almanya Kupa şampiyonluğu yaşadı. 2019'da M. City ile İngiliz Kupa şampiyonluğu yaşadı. 2016-2018-2019 senelerinde M. City ile İngiltere Premier Ligi şampiyonluğu yaşadı.

İlginizi Çekebilir = Dani Ceballos Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

1 yorum:

  1. Fatif Ermis18.08.2019 00:10

    Kevin De Bruyne benim adamım ama yaslanmış baya baya

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..