Bedelli Askerliğe Başvuranların Sayısı 1 Haftada 300 Bini Aştı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Ağustos 2018 Pazartesi

Bedelli Askerliğe Başvuranların Sayısı 1 Haftada 300 Bini Aştı

Bedelli Askerliğe Başvuranların Sayısı 1 Haftada 300 Bini Aştı - Kurgu Gücü

Bedelli askerliğin onaylanmasının ardından 1 hafta içerisinde 300 binden fazla kişi bedelli askerlik için başvuru yaptı. Uzun zamandır beklenen bedelli askerliğin onaylanmasıyla binlerce kişi başvuruda bulundu. Diğer senelere göre daha fazla başvuru olan bedelli askerliğe başvuranların sayısı resmen rekor kırdı.



Bedelli askerliğe başvuru yapmak için tıklayınız. Bedelli askerlik yaş ve ücretleri için tıklayınız. Peki bedelli askerliğe neden bu kadar fazla başvuru yapıldı ? sizlerinde fikirlerinizi yorum olarak bizlerle paylaşmanızı rica ediyoruz. Bedelli askerliğe başvuran çoğu kişinin söylediğine göre bir işim var bu işimi askere gidersem kaybedebilirim o yüzden bedelli askerliğe başvurdum diyende oluyor kimisi ise bir düzenin var ve askere gidersem bu düzenim bozulacak gibi söylemler oluyor. Bir de bunun üzerine bedelli askerlik yapacak olanların 21 günü fazla bulması üzerine yapılan açıklamalarda 21 gün sonunda askerden bedelli askerlikten dönenlere eski işlerine geri dönme garantisi ve işten ücretsiz izin alma imkanı sunacaklarını bildirmiştir.



Bedelli askerlik başvuru süresi ne kadar olduğunu merak edenler için 3 Kasım 2018 tarihine kadar bedelli askerlik başvurusu yapılabilmektedir. Bedelli askerlik başvurusu başladığı andan sonraki iki gün içinde 200 bin başvuru sayısına ulaşmış olup, 1 hafta içinde 300 bin kişiye kadar çıkmıştır.

Bundan bir öncesi bedelli askerlik başvuru sayısı 203 bin olarak belirtilmiş olup, 2011 de yapılan bedelli askerliğe ise 66 bin kişi başvurmuştur. Her geçen sene bu rakam git gide artmaya devam etmektedir.

Peki bedelli askerliğe başvuru sayısı daha çok artacak mı ? Bu gidişat bedelli askerliğe başvuranların sayısının daha da artıp 400 bin kişiye kadar çıkma ihtimalinin çok yüksek olduğunu gösteriyor.

Evet arkadaşlar sizler bedelli askerlik hakkında neler düşünüyorsunuz ? Düşüncelerinizi bizimle yorum olarak paylaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilecek Diğer Konular
1- Ekonomi Gündemi Asgari Ücret Ne Kadar 2018
2- Doğada Nadir Bulunup Nesli Tükenmek Üzere Olan Hayvanlar
3- Bilim Adamları Yapay Bir Rahim İçinde Prematüre Kuzu Büyütmeyi Başardı
4- Virtopsi Nedir - Sanal Otopsi Hakkında Bilinmeyenler

1 yorum:

  1. Latif Şenyurt13.08.2018 14:36

    Bedellik askerlik 300 bini bulmuş olabilir ama ben bir Türk erkeği olarak askerlik borcumu öder gelirim. Kız isterken bile askerliğini yaptı mı derler. Sana sorduklarında bedelli olarak mı yaptım diyeceksiniz ?

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..