Beklenen Haber Samsung Galaxy Note 9 Türkiye'de Satışa Sunuldu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Ağustos 2019 Pazartesi

Beklenen Haber Samsung Galaxy Note 9 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Beklenen Haber Samsung Galaxy Note 9 Türkiye'de Satışa Sunuldu - Kurgu Gücü

İşte tüm Tüm dünya tarafından merakla beklenen Samsung'un amiral gemisi Galaxy Note 9 en sonunda meraklıları için tanıtımını yaptı. Galaxy Note 9, New York'ta muhteşem bir lansman ile meraklılarının karşısına çıktı. Bu konumuzda telefona talip olacak kişilerin merak ettiği Galaxy Note 9'un teknik özellikleri nelerdir ? Peki Note 9 Türkiye'de fiyatı ne olacak ? gibi soruların cevaplarını sunacağız. Galaxy Note 8'in sonrasında şimdide Samsung karşınıza Note 9'u çıkardı. Galaxy Note 9 uzun süre beklemenin ardından en sonunda açıklandı.



Büyük ekrana sahip oluşu, daha ince çerçevelere sahip oluşu ve yeni eklenen parmak izi tarayıcısıyla çok kaliteli ve şık bir görüntüye sahip. Bunun beraberinde daha yüksek pil ömrüne sahip oluşu, daha hızlı performansı oluşu ve yeni olarak Bluetooth S Pen ile cihaz daha üst düzeye çıkartıldı. Sistemini değiştirip Water Carbon Cooling sistemiyle donatılan telefon Oyun severler içinde oldukça iyi bir performans sunuyor. Parmak izi sensöründe de iyileştirmeler yaptılar.


Samsung Galaxy Note 9 ekrana gömülü bir parmak izi tarayıcısına sahip olan ilk amiral gemisi olmuyor. Tarayıcıyı yine taşıyıp, arkada yatay hizalanmış çift kameranın hemen alt kısmında yer alıyor. Aslında bu pek iyi bir durum olmasa da beklenen bu değildi. Fakat telefon kilidini açtığımız zaman kamera lensinin yanlışlıkla kirlenmesini engellenmiş oldular. Cihazda tam tamına arka tarafında iki tane kamera bulunuyor. Bu kameralar 12 MP çözünürlüğüne sahip olup, diyaframı f/1.5 - f/2.4 aralığında değer verilebilecek. Bir de Selfi çekmeyi sevenlere güzel haber verebilir. Ön kamerası da tam tamına 8 MP kalitesine sahip. Bunun dışında Galaxy Note 9 IP68 sertifikasına sahip olduğu için hem suya hemde toza dayanıklı olarak üretilmiştir. Bununla birlikte hem iris tarayıcısına sahip hemde kablosuz şarj özelliği bulunuyor.

Beklenen Haber Samsung Galaxy Note 9 Türkiye'de Satışa Sunuldu - Kurgu Gücü

Gelelim merak edilenlerden bir tanesi de olan Galaxy Note 9'un teknik özellikleri neler olduğu konusudur. Özelliklerini de sizler için detaylı bir şekilde sunalım.



6 veya 8 GB RAM özelliğine sahiptir.
Depolama alanında ise yine iki seçenek bulunuyor. Tam tamına 128 GB veya 512 GB depolama alanı seçeneklerine sahiptir.
İnce çerçeveye sahip olması ve bununla birlikte 6.4 inç ekranla daha büyük bir ekrana sahiptir. 516 ppi
Kablosuz şarj ile daha hızlı şarj etme imkanına sahiptir.
Samsung Dex Desteği bulunuyor.
Ağırlığı ise 201 gram ile oldukça hafif...
Bixby 2.0
En güzel özelliklerinden biri de Android 8.1 Oreo sistemine sahip olmasıdır.
S Pen kalem özelliği Bluetooth desteği ile yükseltilmiştir.
ISOCELL Plus teknolojisine sahip gelişmiş düzeyde 12 MP den iki kamerası bulunuyor.
3300 mAh'den daha yüksek kapasiteli 4000 mAh pile sahiptir.
Snapdragon 845/Exynos 9810 ile daha hızlı işlemciye sahiptir. 10 nm İşlemciler.
Stereo Dolby Atmos ile ses desteği bulunuyor.
İlk bir kaç ay ile sınırlı olmak şartıyla Android'e özel Fortnite..




Peki Galaxy Note 9 ne zaman piyasaya sunulacak ? Note 9 tam olarak 10 Ağustos 2018 tarihinden itibaren resmen piyasada satışa sunulacaktır. Türkiye'deki merakları için ilk aşamda siyah kalemle Gece Siyahı, bununla birlikte aynı tonda Lavanta renkli ve sarı renk S Pen ile Okyanıus Mavisi seçenekleri ile Türkiye piyasasında satışa sunulacaktır.

Evet işte ne çok merakla beklenen sorulardan birisi olan Samsung Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar ? sorusu oluyor. İşte sizlere Depolama alanı ve RAM göre fiyatlarını sunalım.

Note 9 Türkiye satış fiyatı 6 GB Ram ve 128 GB Depolama alanı ile tam tamına 6499 TL olarak satışa sunulacaktır. Diğer bir seçenek olan 8 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile 7499 TL olarak satışa çıkacaktır.


İlginizi Çekebilecek Diğer Konular
1- Dünyada En Çok Oynanan Online Oyunlar-Oyun Oynayarak Para Kazanmak
2- Gördüğünüzde İnanmayacağız En İlginç 10 Kadın Çantası
3- Bitcoin'e Rakip Litecoin Nedir-Litecoin Nasıl Alınır ?
4- Nokia 9 Özellikleri ve Fiyatıyla Neredeyse Araba Fiyatına
5- Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı

1 yorum:

  1. Galaxy note 9 gerçekten Samsung un modelleri arasında çok kaliteli fakat dolar yüksek diye fiyatı da baya yüksek ama bu telefon için değer gibi tam bir amiral gemisi

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..