Türkiye'nin Milli Enerji Silahı Wattozz'un İlk Görüntüleri Paylaşıldı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Ağustos 2019 Pazartesi

Türkiye'nin Milli Enerji Silahı Wattozz'un İlk Görüntüleri Paylaşıldı

Türkiye'nin Milli Enerji Silahı Wattozz'un İlk Görüntüleri Paylaşıldı - Kurgu Gücü

Türkiye'nin yerli Milli Enerji Silahı olan Wattozz, merak edenlerin için ilk görüntüleri paylaşıldı. Dünyanın bir çok yerinde bir milyondan fazla polis tarafından kullanılan Teaser'a büyük bir rakip çıktı. Milli elektroşok cihazı genel yapı özellikleriyle gayet başarılı...



Daha önce Albayraklar Savunma A.Ş.  yaptığı WattozzSida ( Silahlı İnsansız Deniz Aracı ) projesi ile dikkatleri üzerine çeken yerli şirket, şimdi de Milli Enerji Silahı olan elektroşok cihazı Wattozz'un yapımının bitirildiğini bildirdi. Bunun ardından Wattozz'un ilk görüntüleri basına sunuldu.

Albayraklar Savunma A.Ş. şirketinin Yaptığı Açıklamaya göre ; Wattozz Enerji Silahı diğer silahlara oranla daha uygun bir fiyat ile ücretsiz eğitim ve bununla birlikte tam garanti desteği ile satılacağını bildirdi. Türkiye'nin Yerli Milli Silahı Wattozz, çift atış özelliği ve kablosuz mermi özelliği ile oldukça dikkat çekici bir Enerji Silahı.



Wattozz Milli Enerji Silahının Genel Yapı ve Özellikleri
Türkiye'nin Milli Enerji Silahı Wattozz'un İlk Görüntüleri Paylaşıldı - Kurgu Gücü
Radyo frekansı ile elektrik kontrolü sağlanabiliyor. Bunun yanı sıra antivibrasyon sistemli dahili kamerası, yüksek tetik hassasiyeti, gazsız ve barutsuz ateşleme sistemi, sessiz ateşleme, nokta atışı yüksek isabet özelliği, dahili hedefleme lazeri, ergonomik kabze, insan sesli uyarı sistemi, dahili gece aydınlatma sistemi, direkt contact modu, ışıklı uyarı göstergesi, dataport veri bilgi işlemi ve uzun batarya ömrü ile oldukça kaliteli bir enerji silahı olarak ön plana çıkmaktadır.



Türkiye yerli üretimlerine hızla devam ediyor. Daha bir sürü yerli üretimi olan Türkiye, daha da bu üretimlerin artacağını yönünde oldukça iyi izlenimler bırakıyor. Teknoloji arttıkça Türkiye'nin de yerli milli silahlarının da daha fazla arttığını görmek mümkün olacaktır.


İlginizi Çekebilecek Diğer Konular
1- Oyun Severler İçin 2018'de Çıkan En Muhteşem 72 Yeni Oyun
2- Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı
3- Video Çekebilen En Uygun Fiyatlara 10 Drone ve Özellikleri
4- Teknoloji Harikası Bu Cihazlar Adeta Geleceğe Damga Vuracak
5- Yapay Zeka Teknoloji Dehası Bir Yöntemin Gelişimi

1 yorum:

  1. Wattozz gerçekten çok harika bir elektro şok cihazı olmuş. Bu tür yerli milli silahlar üretmeye devam etmemiz oldukça önemli.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..