BİM iPhone 6 Satışını Durdurarak Boykota Devam Dedi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Ağustos 2019 Perşembe

BİM iPhone 6 Satışını Durdurarak Boykota Devam Dedi

Geçtiğimiz günlerde BİM aktüel olarak paylaşılan katalogda iPhone 6 satışı olacağını duyuran BİM, yapılan boykot kararının ardından Apple ürünü iPhone 6'nın satışını durdurduğunu açıkladı.



BİM
geçtiğimiz günlerde 17 Ağustos 2018 Cuma günü mağazalarında iPhone 6 satışı yapacağını hemde diğer teknoloji mağazalarına göre 200 TL daha uygun fiyata satış yapacağını duyurmuştu. Fakat son günlerde gündemde olan ABD ile yaşanan krizler yüzünden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamada; ABD mallarına boykot yapılacağını bildirerek ambargo uygulaması üzerine BİM mağazalarında yapılacak olan iPhone 6 satışının da durdurulduğu bildirildi.



Daha öncede sitemiz üzerinde paylaşılan BİM'e Aktüel Ürünler Kapsamında Cuma Günü Apple iPhone 6 Geliyor adlı konumuzda belirttiğimiz satış bugün itibariyle boykot yapıldığı için satışı durduruldu. Bu gidişle Apple ürünlerin satışı çoğu yerde durdurulacak gibi duruyor.

BİM herhangi bir açıklamada bulunamamış olsa da bu kararda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yaptığı iktidarının 16. Yılında AK Parti Sempozyumu'nda yaptığı konuşmalar sonrasında gelişen bir olay olduğundan dolayı büyük bir etkisi bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir = Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan iPhone'a Ambargo Geldi


BİM sözlü olarak bir açıklama yapmamış olsa da BİM mağazalarında yazan '' Sayın Müşterilerimiz. 17.08.2018 tarihinde afişimizde bulunan telefon iPhone 6 ürünümüzün satışı durdurulmuştur. Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz. BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. '' diye bir yazı yazıldığı görülmüştür.
BİM iPhone 6 Satışını Durdurarak Boykota Devam Dedi - Kurgu Gücü

Bu kararla birlikte BİM boykotta bizde varız dedi ve iPhone 6 satışını durdurarak Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Boykot çağrısına cevap vermiş oldu. Bunun sonucunda daha bir çok Abd ürününün satışı bir çok yerde durdurulması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir = TÜRKİYE'de En Çok Satılan israil ve abd Malları | Yerli Üretim Zamanı

1 yorum:

  1. Elif Yıldırım15.08.2018 17:12

    Bana göre en doğru kararı almış BİM. Boykot yapılacaksa böyle büyük yerler yapacaklar. iPhone 6 satışı durdurulması çok iyi olmuş.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..