Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Ağustos 2019 Cuma

Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor

Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor - Kurgu Gücü
Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor
Fotoğraf ve video paylaşma şansı sağlayan ve facebook bünyesinde yer alan Instagram hikayaler için yeni yeni değişik özellikler test etmeye başladı. Test edilmeye başlanılan bu özellikler Instagram hikayeler de kullanıcı deneyimini daha iyi hale getirmek adına yapılacak.


Bildiğiniz üzere dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram, her özelliği ile aktif bir şekilde kullanılmasıyla dikkat çekiyor. Özellikle Instagram hikayeler kullanım bakımından oldukça popüler durumda. İşte en çok kullanılan özelliklerden olan hikayeler yenilik aşamasına girecek. Sosyal medya platformu Instagram hikayeler özelliğine yenilikler getirmek için test aşamasına başladı. Yani bu durumdan anlıyoruz ki Instagram yenilik yapacağı özellikleri kısa süre içerisinde kullanıcıların hizmetine sunacak. Peki Instagram yenilik için neler yapmayı planlıyor?



EK UYGULAMA OLMADAN KOLAJ YAPILABİLECEK

Instagram Ek Uygulama Olmadan Kolaj Oluşturma - Kurgu Gücü
Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor
Bir Instagram kullanıcısı olarak kolaj oluşturmak oldukça keyifli bir şey benim için fakat bu 3. bir uygulama ile yapıldığı için sıkıntı oluyordu. Tabi Instagram kolaj oluşturmak için artık 3. bir uygulamaya gerek kalmayacak. Nedeni ise Instagramın bu özelliği kendi uygulamasına ekleyecek olmasıdır. İşte bu özellik sayesinde çekmiş olduğunuz fotoğraflar ya da galerinizde bulunan fotoğrafları kolaja ekleyebileceksiniz ve hatta bu kolajlar farklı düzenlerde ayarlanma imkanı sağlanacak.


BOOMERANG İÇİN YENİ ÖZELLİKLER GELECEK

Instagram Boomerang Yeni Özellik - Kurgu Gücü
Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor
Boomerang özelliğinde bulunan modlara yeni modlar eklenecek. Severek kullandığımız ve güzel efektif sahneler çekmemizi sağlayan "Boomerang" içinde oldukça kaliteli modlar test aşamasında. Yani yeni yeni boomerang özellikleri sayesinde daha farklı içerikler oluşturabileceksiniz.
Instagram Boomerang Modlarında Yenilik - Kurgu Gücü
Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor
Yukarıda gördüğünüz resimdeki modlar, boomeang için test aşamasında olan modlardır. Bu modlar ile daha önce de boomerangın özellikleri arasında yer alan modların hem yavaş hem de hızlı versiyonları da ekleneceği belirtiliyor.



INSTAGRAM YORUM PAYLAŞMA

Instagram Yorum Paylaşma Özelliği - Kurgu Gücü
Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor
Instagram'ın test aşamasında olan diğer bir özelliği ise yorum paylaşma özelliği olduğu belirtiliyor. Kullanıcılar paylaşımlarına gelen yorumları çok rahat bir şekilde paylaşma imkanına sahip olacak. Yani yeni özelliklerden bir tanesi de yorum paylaşma özelliği olacak.

Instagram yenilikleri arasında bir diğer değişiklik ise Instagram hikayeler bölümünün genel görümü değişime uğrayacak. Bu değişim sonucunda da Instagramın hikayeler kısmındaki simgelerin görünümü ise aşağıda yer alan resimdekiler gibi olacaktır.
Instagram Hikayelerdeki Simgelerin Görünümü Değişiyor - Kurgu Gücü
Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor

Bunlara ek olarak Instagram bildirimlerde değişiklik yapılması planlanıyor. Geç gelen Instagram bildirimler muhtemelen çoğu zaman canımızı sıkabiliyor ya da herhangi bir takipçinizin canlı yayın yaptığında size bildirim gelmesi canınızı sıkabiliyor. Test aşamasında olan özelliklerden bir tanesi sayesinde artık Instagram bildirimleri filtrelenebilecek. İşte bu sayede biz kullanıcılar olarak görmek istemediğimiz bildirimleri filtreleme şansına sahi olacağız.



Bu özellikler şuanda Instagram tarafında test aşamasında olduğu belirtiliyor ve ne zaman uygulama başlanacağı net olarak belli değildir. Yine de testlerin başarılı olduğu taktirde çok kısa bir zaman içinde uygulanabilir. Bilgilerin asıl kaynağı yeniçağ internet sitesinden alınarak harmanlanmıştır.

İlgili Konu = Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır?
İlgili Konu = Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti - Onaylı Hesap) Nasıl Alınır

3 yorum:

  1. Instagram hikayeler değil de boomerang yeni modlar gelsin o zevkli oluyor

    YanıtlaSil
  2. Instagram hikayeler e yeni özellikler gelsin tabi özellikle bildirim ayarlama olayı çok önemli

    YanıtlaSil
  3. Pekte iyi şeyler değil çünkü ben bu tarz şeyleri kullanmıyorum. Bilgi için teşekürler

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..