Blogger'da Yazının Sağ ve Soluna Adsense Reklamları Ekleme - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Ağustos 2018 Çarşamba

Blogger'da Yazının Sağ ve Soluna Adsense Reklamları Ekleme

Blogger'da Yazının Sağ ve Soluna Adsense Reklamları Ekleme - Kurgu Gücü

Çoğu yerde görüyorsunuzdur, reklamlar sol tarafta ya da sağ tarafta kare şeklinde resim gibi durur. İşte bu yazımızda sizlere blogger'da yazının sağ ve soluna adsense reklamları ekleme yollarından bahsedeceğiz. Aslında oldukça basit bir işlem olduğunu sadece kodların ne olduğunu bilmeniz gerekiyor. Tabi aradığınız kan yine kurgücü sitesinde. Sizler için yazının sağına ve soluna reklam eklemek için gerekli kodları konumuzun içerisinde paylaşacağız.



Adsense reklam ekleme diyince blogger eskiden pek imkan tanımıyor olsa da şimdi ki şablon düzenleme özelliği ile daha çok iyi özellikler oluşturmamıza olanak sağlıyor. Bunlarda bir tanesi de html kod olayı oluyor. Htlm kodlar ile yazının sağ ve soluna adsense reklamları eklemek artık çok kolay.



Yapmanız gerekenleri kısaca sizlere anlatalım. İlk olarak Blogger panelinden blogunuza giriş yapın.
Ardından hangi blogunuzda yayın yapacaksanız o blogu seçin. Seçtiğiniz blogunuzda yazı yazmak için yeni yayın diyin. Yeni yayınınızı güzelce SEO uyumlu bir şekilde yazın. Tabi anahtar kelimeler yazmayı da unutmayın. Artık yazınızı her şeyinizi yaptınız. Tek sıkıntı reklamlarınızı yazınızın sağ ve soluna eklemek istiyorsunuz. İşte onun için aşağıda vereceğim kodları ilgili alana kopyalayıp yapıştırmanız yeterli olacaktır.



Yazının sağına adsense reklamı ekleme

Yazının soluna adsense reklamı ekleme

Yukarıdaki kodlar ile ister yazının sağına ister soluna isterseniz de hem sağına hemde soluna reklamları ekleyebilirsiniz. Kopyalayabilmeniz adına alt kısma da yazı şeklinde paylaşımın yapalım sizler için kolaylık olması adına.



Not => Aşağıda bulana kodlardaki parantezleri  ( ) silip ve arada kalan boşlukları sildikten sonra kopyalayınız.

Yazının sağına adsense reklamı eklemek için kullanacağınız kod

( < )  div 0px="" 5px="" style="display: inline; float: right; margin: 0px;"> Yazının Sağı İçin Reklam Kodunu Buraya Yapıştır ( </ ) div   ( > )

Yazının soluna adsense reklamı eklemek için kullanacağınız kod

( < ) div 0px="" 5px="" style="display: inline; float: left; margin: 0px;"> Yazının Solu İçin Reklam Kodunu Buraya Yapıştır  ( </ ) div  ( > )

Gördüğünüz bu kodlar ile blogspot uzantılı sitenizin sağ ve soluna reklam eklemek artık imkansız değil. Takıldığınız durumlarda aşağıda yer alan yorum kısmında bize sorularınızı sorabilir ve Sohbet/İstekler alanından isteklerinizi kurgücü ile paylaşabilirsiniz.




İlginizi Çekeceğini Düşündüğümüz Konular
1- Blogger Yazı İçine Adsense Reklamları Nasıl Eklenir
2- 900 Milyon İnsanın Ölümüne Neden Olabilecek Ölümcül Virüs Salgını
3- Adsense Ödemeleri Ne Zaman Yapılır NET BİLGİ
4- Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..